Thon Eiendom

Oslo Røde Kors flytter inn i nye lokaler

Del

– Vi i Thon Eiendom er veldig glad for at Oslo Røde Kors har signert leieavtale om nye kontorlokaler i Hausmanns gate 23. Eiendommen ligger i et attraktivt og urbant område i sentrum. Vi er imponert over arbeidet vår nye leietager gjør for Oslos befolkning med sitt frivillige arbeid og stolt over at de flytter inn i en av våre eiendommer, sier direktør for næringseiendom, Annette Hofgaard.

NYE LOKALER: Oslo Røde Kors skal flytte inn i nye kontorlokaler i Hausmanns gate 23. Foto: Thon Eiendom
NYE LOKALER: Oslo Røde Kors skal flytte inn i nye kontorlokaler i Hausmanns gate 23. Foto: Thon Eiendom

Det nye hovedkontoret til Oslo Røde Kors vil gå over fire etasjer.

Elin Holmedal, daglig leder i Oslo Røde Kors, forteller at de gleder seg til å flytte inn i nye lokaler som er tilpasset organisasjonens behov.

– Oslo Røde Kors har i et normalår ca. 3800 frivillige. Mange av de møtes jevnlig. Å være mer synlige og tilgjengelige på gateplan med store vinduer og innbydende lokaler er viktig for frivilligheten og deltagerne våre. Vi ønsker at det skal være lav terskel for folk å ta kontakt med oss og stikke innom. Alle er velkomne, sier Holmedal.

De nye lokalene vil romme blant annet et aktivitetshus for ungdom, Stella kvinnesenter som er viktige møteplasser, digital leksehjelp og samtaletilbudet for barn og unge, Kors på halsen. I tillegg til aktivitetstilbudene, vil de nye lokalene ha kontorplass til de 80 ansatte som samlokaliseres i sentrum.

– Vi hadde et behov for å samlokalisere og samle de ansatte som jobber i sentrum. De nye lokalene våre i Hausmanns gate har en mer arealeffektiv løsning og mer åpne, fleksible lokaler. Dette vil bidra til å skape det fellesskapet og samarbeidet vi ønsker, sier Holmedal.

Organisasjonen vil fortsatt ha ca. 20 ansatte som har arbeidsplass utenfor sentrum.

Innflytningsdato for Oslo Røde Kors er 1. desember 2021.

Om bygården: Hausmanns gate 23-25 er på totalt 7400 m2. Per etasje varierer arealstørrelsen fra ca. 430 til 1126 m2. Oslo Røde Kors flytter inn i de fire nederste etasjene i bygget. De tre øverste etasjene er ledig for leie til andre firmaer eller organisasjoner. I 6. og 7. etasje er det terrasser med flott utsikt.

Les mer om Oslo Røde Kors her

Les mer om Thon Eiendom her

Kontakter

Bilder

NYE LOKALER: Oslo Røde Kors skal flytte inn i nye kontorlokaler i Hausmanns gate 23. Foto: Thon Eiendom
NYE LOKALER: Oslo Røde Kors skal flytte inn i nye kontorlokaler i Hausmanns gate 23. Foto: Thon Eiendom
Last ned bilde

Om Thon Eiendom

Thon Eiendom
Thon Eiendom
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00http://www.thoneiendom.no

Thon Eiendom er eiendomsdivisjonen i Olav Thon Gruppen, som eies av Olav Thon Stiftelsen. Divisjonen består av bolig, kjøpesenter og næringseiendom. Olav Thon Gruppen eier ca. 500 eiendommer i Norge og utlandet, og eier/forvalter 94 kjøpesentre i Norge og Sverige.

Følg pressemeldinger fra Thon Eiendom

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Eiendom på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Thon Eiendom

Thon Eiendom lanserer Skårerløkka Premium9.4.2021 09:00:00 CEST | Pressemelding

– Vi har lenge hatt et ønske om å gi våre boligkjøpere noe ekstra i et boligprosjekt. I prosjekteringen av Skårerløkka salgstrinn 2, har vi derfor brukt tid på å fremme ekstra kvaliteter for beboerne. Samtidig har vi benyttet mulighetene som finnes i konsernet og fått inkludert ekstra fordeler fra flere av forretningsområdene våre. Derfor har vi valgt å kalle salgstrinn 2 for Skårerløkka Premium, sier direktør for boligsalg Tonje Marie Haugbro.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom