Oslo Pride

Oslo Pride og Fri oppfordrer til å markere kjærligheten over hele Norge

Del

Oslo Pride og Foreningen FRI oppfordrer hele Norge til å markere Pride i alle landets nabolag, hjem og grender. – Vi kan fortsatt være stolte og synlige, la oss bare være det i nabolagene med familie, venner og nære, sier leder i Foreningen FRI Inge Alexander Gjestvang

Leder i Oslo Pride Inger Kristin Haugsevje og leder i Foreningen FRI Inge Alexander Gjestvang.
Leder i Oslo Pride Inger Kristin Haugsevje og leder i Foreningen FRI Inge Alexander Gjestvang.

Årets pride-parade var ventet å bli en etterlengtet feiring av kjærlighet og mangfold i Oslos gater. På grunn skytingen i Oslo natt til lørdag ble alle arrangementer i regi av Oslo Pride avlyst etter anbefaling fra Oslo politi.

- Vi oppfordrer hele Norge til å vise solidaritet og markere pride hjemme, i nabolagene og grendene sine, sier leder i Oslo Pride Inger Kristin Haugsevje.

Oslo Pride har fått tydelig råd og anbefaling fra politiet om at paraden, Pride park og andre arrangementer i forbindelse med Oslo Pride bør avlyses. Oslo Pride anmoder derfor alle som har planlagt å delta på eller se paraden om å ikke møte. Alle arrangementer i regi av Oslo Pride avlyses.

Oppfordrer hele Norge til en solidaritetsmarkering på sosiale medier

– Vi kan fortsatt være stolte og synlige, la oss bare være det i nabolagene med familie, venner og nære. Vi oppfordrer også alle våre støttespillere og allierte til å ta del i lokale markeringer og vise solidaritet, sier leder i Foreningen Fri Inge Alexander Gjestvang. 


Oslo Pride og Foreningen Fri oppfordrer folk til å dele sine lokale markeringer i sosiale medier med emneknaggen #walkwithpride

De som trenger noen å snakke med kan ta kontakt med Oslo kommunes Sosial og ambulant akuttjeneste på 23 48 70 90

---Inger Kristin Haugsevje og Inge Alexander Gjestvang vil være tilgjengelig for pressen v/ Oslo Rådhus kl. 13:30


Kontaktperson Oslo Pride og Fri:
Kristine Meek
91885405

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Leder i Oslo Pride Inger Kristin Haugsevje og leder i Foreningen FRI Inge Alexander Gjestvang.
Leder i Oslo Pride Inger Kristin Haugsevje og leder i Foreningen FRI Inge Alexander Gjestvang.
Last ned bilde

Om Oslo Pride

Oslo Pride
Oslo Pride
Mariboes gate 13
0183 Oslo

http://www.oslopride.no

Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Hundrevis av frivillige ildsjeler går sammen om å arrangere en ti-dagers festival hvor alle får være akkurat den man er.

Hele festivalen planlegges og driftes av frivillige, med rundt 80 helårsfrivillige og 300 frivillige under selve festivalen. Festivalen eies og arrangeres av FRI Oslo og Akershus, og er for alle som bryter med normene for kjønn og seksualitet.

Følg pressemeldinger fra Oslo Pride

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Oslo Pride på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Oslo Pride

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom