Getaround

Oppstartsbedriften Nabobil.no får med seg giganten NAF på laget

Del

Nabobil.no har inngått et eksklusivt samarbeid med NAF. Samarbeidet innebærer at over en halv million bileiere vil kunne høste fordeler på leie og utleie av privatbil på delingsplattformen Nabobil.no

Even Heggernes, daglig leder i Nabobil.no
Even Heggernes, daglig leder i Nabobil.no

- NAF er en utrolig spennende samarbeidspartner. De har en status hos det norske folk som det er vanskelig å konkurrere med. At NAF går god for vår tjeneste og ønsker å støtte opp under vår modell viser at måten vi tenker rundt fremtidsbilisten er fornuftig, sier Even Tangen Heggernes, daglig leder i Nabobil.no

NAF på sin side, bekrefter at de innser at det norske folks bileierskap er i endring.

- Vi er inne i en rivende utvikling som kommer til å definere fremtidens transport. To stikkord er deling og teknologi. Hverdagsreisene og bileierskapet kan bli noe annet enn det vi er vant til, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF.

Med et samarbeid med Nabobil.no tar NAF og NAFs medlemmer et steg inn i delingsøkonomien, en retning som vil være sentral i årene som kommer.

- Medlemmene våre kan nå leie bil eller leie ut bilene sine på en trygg og enkel måte, sier Stig Skjøstad.

Nabobil.no håper at NAFs medlemmer vil være godt representert på Nabobil.no i fremtiden.

- Bevisste sjåfører og utleiere er viktig for at vår tjeneste skal oppleves som trygg. Dette kan vi få til gjennom et samarbeid med NAF – som har noen av landets mest bevisste sjåfører i sin medlemsbase, avslutter Even Tangen Heggernes.

Nøkkelord

Kontakter

For Nabobil.no:

Even Heggernes, daglig leder
even@nabobil.no
+47 975 23 202

For NAF:

Nils Sødal, kommunikasjonsrådgiver
nils.sodal@naf.no
+47 901 83 276

Bilder

Even Heggernes, daglig leder i Nabobil.no
Even Heggernes, daglig leder i Nabobil.no
Last ned bilde
Stig Skjøstad, adm.dir i NAF
Stig Skjøstad, adm.dir i NAF
Last ned bilde

Om Getaround

Getaround
Getaround
Møllergata 8
0179 Oslo

https://no.getaround.com/

Om Nabobil.no
Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Tjenesten kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. Nabobil.no har 75.000 registrerte brukere og over 4.000 biler for utleie.

Om NAF
25 prosent av alle personbileiere i Norge er medlem i NAF. Dette gjør NAF til Nordens største interesse- og forbrukerorganisasjon med over 500 000 medlemmer. Organisasjonen er landsomfattende med 71 lokalavdelinger, 360 ansatte og ca. 2000 frivillige. NAF er en engasjert og markant samfunnsaktør som arbeider aktivt for at norske trafikanter skal kunne reise sikkert, effektivt og miljøvennlig.

Følg pressemeldinger fra Getaround

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Getaround på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Getaround

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom