Oppstart Fjordkraft-ligaen, Kvinner elite og 1 div menn (Topphockey)

Del

NIHF håper å kunne starte alle serien innen Topphockey fra og med 03.02.21. Dette gjelder de lagene som ikke er berørt av lokale begrensninger.

For Fjordkraftligaen har NIHF, sammen med beredskapsutvalget, utarbeidet et oppsett som tar sikte på at alle lag skal ha spilt 36 kamper i perioden frem til 20.03.21
Oppsettet er laget i samråd med klubbene og deres medisinsk ansvarlige, hvor disse har fått mulighet til å sikre eget kampprogram med tanke på forsvarlig «return to play» for den enkelte klubb.

«I den grad det kommer lokale og/eller nasjonale begrensninger for toppidretten som hindrer oppstart som planlagt, vil NIHF sammen med beredskapsutvalget justere oppsettet i samråd med berørte klubber. Fokuset vil fortsatt være spillerens sikkerhet, der helsesituasjonen i den enkelte klubb vil være styrende», sier NIHF og NTH i en felles uttalelse.

De samme forutsetningene gjelder for åpningen av Kvinner Elite og 1 div menn, som begge planlegger for åpning neste uke. Også her vil en ytterligere utsettelse kreve justering av oppsett som NIHF fortløpende vil håndtere.

Når det gjelder avslutningen av seriespillet, og påfølgende sluttspill/kvalifisering, vil NIHF, sammen med klubbene fortsette arbeidet med å fastsette dette. På nåværende tidspunkt er det for mange usikre faktorer for at man ønsker å spikre et oppsett for dette. Dette gjelder alle tre seriene. NIHF kommer tilbake med mer informasjon rundt dette så snart vi kan.»

Om Norges Ishockeyforbund

Norges Ishockeyforbund
Sognsveien 75J
Oslo

(+47) 21 02 90 00http://www.hockey.no

Følg saker fra Norges Ishockeyforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Ishockeyforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Ishockeyforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom