TIDAL

Oppdatering fra TIDAL

Del

TIDAL ønsker å komme med følgende oppdatering i forbindelse med artiklene i Dagens Næringsliv.

Som tidligere kommunisert, mener vi artiklene i Dagens Næringsliv viser en manglende forståelse for hvordan utbetalinger til artistene fungerer. Økte midler går ikke til artistene, men til plateselskapene. Deretter avhenger det av artistenes individuelle avtaler med plateselskapene om hvordan utbetalingene fungerer. Vi har ikke lov til å kommentere detaljene i artistenes avtaler, men vi kan si at de to spesifikke artistene ikke fikk noen økonomiske fordeler fra noe påstått økning i antall strømminger.

Videre har vi undersøkt påstandene fra Dagens Næringsliv fra begynnelsen. En gjennomgang av den begrensede informasjon vi fikk fra Dagens Næringsliv og rapporten fra NTNU, kombinert med vår tillit til våre ansatte og integriteten til vår rapportering, gjorde at vi kunne avvise og bestride påstandene fra avisen. Vi har ikke mottatt harddisken som hele NTNU-rapporten er basert på. NTNU-rapporten sier at den forutsetter at dataene var presise og anskaffet på en lovlig måte. Vi mener begge disse forutsetningene er falske, og at NTNU ble forledet.

Når det gjelder gjennomgangen fra tredjeparts cybersikkerhetsfirmaet, vet vi ikke hvor lang tid dette vil ta, men vi har spurt om å få den gjennomført så raskt som mulig. Vi ser frem til å legge frem funnene, som vi er sikre på vil bekrefte det vi har sagt fra begynnelsen.

----------------------------------------------

Pressekontakt for TIDAL i Norge:

Daniel Barhom
E-post: daniel.barhom@gknordic.com

Nøkkelord

Om TIDAL

TIDAL
TIDAL
1411 Broadway New York
NY 10018 USA

http://www.tidal.com

Følg saker fra TIDAL

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TIDAL på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TIDAL