Apollo

Oppdag Hellas til fots – Apollo lanserer nye turopplevelser i sommer!

Del

Apollo utvider nå tilbudet av turopplevelser med både nye destinasjoner, egne ukesreiser og dagsutflukter. I sommer satser reisearrangøren først og fremst på fotturer i Hellas, over høye berg og sanddyner, gjennom dype raviner og langs den fantastiske kysten.

- Vi nordmenn elsker å gå turer og de siste årene har vi merket en økning i etterspørselen rundt turopplevelser også i ferien. Etter et år preget av restriksjoner har i tillegg rekordmange av oss oppdaget både gleden og alle helsefordelene ved friluftslivet, og for å imøtekomme den økende interessen utvider vi nå turtilbudet vårt betraktelig, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

I førsteomgang satser reisearrangøren stort på fotturreiser i Hellas – da det varierte landskapet er perfekt å utforske til fots, særlig på våren og sensommeren. Her har Apollo håndplukket ut noen av de mest naturskjønne turstiene, og arrangerer flere guidede reiser i år både på Kreta og det greske fastlandet. For de som ikke vil tilbringe hele ferien til fots, utvides også tilbudet av både dags, - og halvdagsturer på flere reisemål.

- De aller fleste assosierer Hellas med hvite strender og knallblått hav, men det finnes ufattelig mye mer å oppleve. I Epirusregionen ligger eksempelvis verdens dypeste ravine, Vikos, som virkelig er en majestetisk opplevelse! Vi håper turprogrammet vårt vil bidra til at enda flere oppdager disse sidene av favorittlandet vårt, som hittil er relativt ukjent, sier Rivera.

I sommer tilbyr Apollo fottureiser til blant annet Kreta og Epirusområdet som huser kjente feriebyer som både Parga og Sivota. I tillegg lanseres mange nye dagsutflukter på både Limnos, Samos, Zakynthos og Kreta.

Her kan du lese mer om Apollos fotturer i Hellas.

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom