Den Norske Opera & Ballett

Operaen avlyser helgens forestillinger

Del

Kveldens forestilling av Ekman/Haagenrud/Kylian er avlyst, fordi en ansatt har testet positiv for covid-19.

Foto: Erik Berg
Foto: Erik Berg

Grunnet smitte på huset, og av hensyn til byrådets beslutninger om nedstenging av Oslo fra neste uke, avlyses også helgens forestillinger av Oslo Operafestival: Flagstad – an opera, Krigsseilerrekviem og Hans og Grete. I tråd med byrådets beslutninger avlyses også resterende forestillinger ut november. Publikum med billetter i perioden blir kontaktet og får tilbud om refusjon.

Kontakter

For henvendelser, vennligst kontakt:

Kommunikasjonsrådgiver, Camilla Yndestad
Tlf: 95751006
E-post: cy@operaen.no

Kommunikasjonsrådgiver, Vilde Alette Monrad-Krohn
Tlf: 45463725
E-post: vilde.alette.monrad-krohn@operaen.no

Bilder

Foto: Erik Berg
Foto: Erik Berg
Last ned bilde

Om Den Norske Opera & Ballett

Den Norske Opera & Ballett
Den Norske Opera & Ballett
Kirsten Flagstads pl. 1
0150 Oslo

21 42 21 21http://www.operaen.no

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet. DNO&B består av kompaniene Nasjonalballetten og Nasjonaloperaen, foruten Operaorkestret, Operakoret, Barnekoret og Ballettskolen.

Følg saker fra Den Norske Opera & Ballett

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Den Norske Opera & Ballett på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Den Norske Opera & Ballett

Kveldens forestillinger av Lyset på Nasjonalballetten i Operaen avlyses8.10.2020 14:34:52 CESTPressemelding

Vi har i dag mottatt en bekymringsmelding fra Statsbygg om at takplatene under balkongene i publikumsområdet på Hovedscenen i Operaen må sikres bedre. Vi har derfor i samråd med Statsbygg besluttet å avlyse kveldens tre forestillinger av Lyset på Nasjonalballetten. Berørte områder er stengt av og sikres nå av Statsbygg. Avlysningen gjelder foreløpig kun kveldens forestillinger torsdag 8.10. Publikum med billetter varsles nå. Vi beklager dette, men publikums sikkerhet kommer først.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom