Stellantis Norge

Opel Mokka Electric får over 400 kilometer rekkevidde

Del
Større batteri og en sterkere og mer effektiv motor, gjør at Opel Mokka Electric øker sin rekkevidde fra 338 til opptil 406 kilometer.

Mokka har vært den viktigste modellen for Opel i Norge dette året, og neste år får den ytterligere krefter og rekkevidde gjennom en batteripakke på 54 kWh og en motor som yter 115 kW eller 156 hestekrefter. Det gir en reduksjon i forbruket, nå på 15,2 kWh per 100 kilometer (WLTP 3).

e blir Electric

I tråd med nylig viste Astra Electric vil Opel gi hele sin elektriske modellportefølje samme betegnelse.

- Med introduksjonen av nye Mokka, fant Opel igjen røttene i sin design og har kombinert det med elektrisk kjøreglede for alle. Oppgraderingen Mokka Electric nå får i rekkevidde vil selvsagt gjøre den ytterligere attraktiv i det norske markedet, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Reidar Holtedahl.

Mokka var den første bilen fra Opel som fikk den nye heldigitaliserte Pure Panel-cockpiten, men fortsatt i en kombinasjon med fysiske brytere for alle viktige funksjoner – som gir økt sikkerhet og komfort.

I likhet med resten av Opels elektriske biler er det lagt stor vekt på å utnytte plassen optimalt, og plasseringen av batteriene gir et lavt tyngdepunkt som gjenspeiles i kjøreegenskapene.

Som på dagens modeller kan Mokka Electric-sjåfører velge mellom de tre kjøremodusene Eco, Normal og Sport. Batteriet på 54 kWh lades til opptil 80 prosent på rundt 30 minutter med en 100 kW hurtiglader.

På vei mot 100 prosent

Mokka Electric med mer kraft og lengre rekkevidde er nok et eksempel på hvordan Opel jobber videre mot målet om at samtlige modeller vil ha en elektrisk versjon innen 2024, og innen 2028 vil Opel bli et helelektrisk merke i Europa.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Stellantis Norge

Stellantis Norge
Stellantis Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Stellantis er en del av Bertel O. Steen AS og er importør av merkene Peugeot, Citroën, DS og Opel til Norge.

Bertel O. Steen overtok Opel-importen 1. desember 2018.

Opel er en av de største europeiske bilprodusentene og ble startet av Adam Opel i Rüsselsheim, Tyskland i 1862. Selskapet startet bilproduksjon i 1899. I  august 2017 ble Opel en del av Groupe PSA som i 2021 sammen med FCA dannet Stellantis.

Sammen med sitt britiske søstermerke Vauxhall, er selskapet representert i mer en 60 land over hele verden.

Opel er i implementeringen av sin elektrifiseringsstrategi for å møte kundenes krav til bærekraftig mobilitet. Innen 2024 skal alle Opel-modeller være tilgjengelig i en elektrifisert variant og fra 2028 skal alle Opels modeller i Europa være elektriske.