PSA Norge

Opel Corsa: Europas beste bilkjøp 2020

Del

Nye Opel Corsa, som neste år også kommer som elbil, er kåret til «Europas beste bilkjøp» av Autobest. Den uavhengige organisasjonen består av motorjournalister fra 31 land.

Autobest-tittelen deles ut etter at juryen nøye har vurdert og testet bilene. De deler ut poeng i flere kategorier, blant annet design, kjøreegenskaper, komfort, forbruk, ny teknologi og tilgang på deler og service.

For å vinne tittelen «Europas beste bilkjøp», må startprisen før nasjonale avgifter være under 20 000 Euro.

- Vi er selvsagt svært fornøyd med at Corsa vinner denne prisen. Det bekrefter at Opels strategi, å gjøre teknologi tilgjengelig for flere, blir anerkjent og satt pris på, sier Johnny Danielsen, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Corsa er den eneste bilmodellen som har vunnet Autobest-kåringen tre ganger, med seier i 2007, 2015 og nå 2020. Den har vært en svært viktig modell for Opel gjennom mange år, og står nå helt sentralt på Opels vei mot å elektrifisere alle modeller innen 2024.

- I fjor sa vi at neste års vinner av Autobest-kåringen burde være en ny elektrifisert bil. Det er akkurat det som har skjedd, og Opel Corsa er et perfekt eksempel på elektrifisering for massene, sier Dan Vardie, som er leder for Autobest.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

PSA Norge er en del av Bertel O. Steen AS og er importør av merkene Peugeot, Citroën, DS og Opel til Norge.

Bertel O. Steen overtok Opel-importen 1. desember 2018.

Opel er en av de største europeiske bilprodusentene og ble startet av Adam Opel i Rüsselsheim, Tyskland i 1862. Selskapet startet bilproduksjon i 1899. Siden august 2017 har Opel vært en del av Groupe PSA.

Sammen med sitt britiske søstermerke Vauxhall, er selskapet representert i mer en 60 land over hele verden, og solgte over en million biler i 2018.

Opel er i implementeringen av sin elektrifiseringsstrategi for å møte kundenes krav til bærekraftig mobilitet. Innen 2024 skal alle Opel-modeller som selges i Europa være tilgjengelig i en elektrifisert variant. Strategien er en del av selskapets PACE!-plan med mål om at Opel skal være bærekraftig, globale og elektriske.

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom