Boots Norge

Ønsker en mer positiv dialog om aldring

Del

Boots apotek ønsker en mer bevisst holdning til måten vi snakker om aldring på. – Vi ønsker fokus på at aldring er en helt naturlig del av livet, og at skjønnhet ikke har noe med alder å gjøre, sier Margrethe Sunde administrerende direktør i Boots Norge.

Nye No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum (Foto: Boots)
Nye No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum (Foto: Boots)

I lanseringen av det nye serumet No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum brukes ikke lenger begrepet «anti-age», men «age-defying». I Storbritannia bruker Boots stuntkvinnen Amanda Foster og regissøren Susanne Bier som talskvinner for lanseringen. Begge utfordrer de forestillingene om at alder setter begrensninger for hva man kan gjøre.

-Alder er ikke noe man kan eller bør streve for å unngå. «Age-defying» handler om å utfordre og å trosse alderen, og å unngå å sette folk i bås på grunn av sin alder, forteller Margrethe Sunde.

Grunnleggende i produktutviklingen for Boots-serien No7 er at alder er ikke skal være begrensende, men huden må tas vare på, og pleies mot uønskede tidlige aldringstegn på samme måte som man spiser sunt og trener for å holde kropp og sinn, sunt og friskt gjennom livet. Mange vil nok si at begrepsendringen fra «anti-age» til «age-defying» er en liten detalj, men for No7 og Boots apotek er dette et svært viktig steg på veien til et mer inkluderende skjønnhetsbegrep. Nå utfordrer No7 Og Boots resten av aktørene i skjønnhetsindustrien til å følge etter.

- Vi ønsker at dialogen rundt aldring, og særlig den som gjelder kvinners aldring blir mer positiv. Vi roper heller: Feel good! Dette er Boots' slagord over hele verden. Om vi kan bidra til å snu et negativt aldringssyn med vår måte å utvikle og markedsføre produkter på, så kan vi inspirere andre til å følge etter. Feel good er en visjon om at du skal ha det bra der du er – og med det du er. Både de som er syke og de som er friske. Alle bruker apoteket. Alle bærer vi livet i ulike faser – gleder og sorger – sykdom og helse. Vårt mål er at kvinner og menn ikke skal måtte hige etter «evig ungdom», men at vi alle skal omfavne den alderen vi er i og være stolte av den, fortsetter Margrethe Sunde.

No7, UKs største hudpleiemerke

Boots apotek har gjennom 80 år utviklet, dokumentert og testet hudpleieprodukter i sin prisvinnende serie No7. Serien har produkter for alle hudtyper, hypoallergen og utviklet etter farmasøytiske standarder. I dag er No 7 største hudpleiemerket i Storbritannia. I Norge får du No7 i alle Boots apotek og på boots.no.

– Vi ønsker å tilby våre kunder det ypperste og best dokumenterte som finnes på markedet til en bedre pris enn parfymeri og tax free. Ingen produkter slipper inn i apotekenes hyller uten grundig dokumentasjon på trygghet og effekt. Det nye serumet, No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum, gir mer fasthet, både i ansikt og på hals, og forbedret hudtekstur som er noe av det kvinner sier at de ønsker seg for sin hud forteller Anne Margrethe Aldin Thune, farmasøyt og kommunikasjonsansvarlig i Boots Norge. 

Vi ønsker at vår hudpleie skal bidra til at kundene våre føler seg vakrere, med stolthet over sin alder og mot til å gjøre det de ønsker å gjøre. Skjønnhet har ingen aldersgrense. Let`s feel good! avslutter farmasøyt og administrerende direktør i Boots Norge, Margrethe Sunde

Fakta om No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum

No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum er klinisk bevist å gi en fastere følelse og synlig glattere hud i ansikt og på hals. 
Inneholder det samme avanserte rynkebekjempende, oppstrammende og lysnende komplekset som i Protect & Perfect Intense Advanced og Lift & Luminate serum, og er i tillegg beriket med et hudstyrkende og nærende kompleks med kalsium, aminosyrer og ceramider. 

Kontakter

Bilder

Nye No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum (Foto: Boots)
Nye No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum (Foto: Boots)
Last ned bilde
Nye No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum (Foto: Boots)
Nye No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum (Foto: Boots)
Last ned bilde
Margrethe Sunde, administrerende direktør, Boots Norge (Foto: Boots Norge)
Margrethe Sunde, administrerende direktør, Boots Norge (Foto: Boots Norge)
Last ned bilde

Om Boots Norge

Boots Norge
Boots Norge
Maridalsveien 300
0872 Oslo

23 25 07 00http://www.boots.no

Boots Norge har 158 apotek i Norge.

Boots har over 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling, og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge. Vi åpnet vårt første apotek i Norge i 2008. 

Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka. 

Boots Norge er en del av verdens største apotekledede selskap, Walgreens Boots Alliance, som er representert i mer enn 25 land over hele verden. 

Følg saker fra Boots Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Boots Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom