IKEA

OMTÄNKSAM

Del

Vi kan alle trenge litt omtenksomhet og støtte i disse dager. Gjennom kolleksjonen, OMTÄNKSAM, ønsker IKEA å gjøre livet litt lettere for de mange menneskene.

OMTÄNKSAM-kolleksjonen er spesielt utformet for å gi en ekstra støtte og komfort. Det tror vi alle mennesker har godt av, spesielt nå som vi oppholder oss enda mer hjemme. Produktene i kolleksjonen er utviklet i tett samarbeid med eksperter på ergonomi og testet av ekte mennesker med forskjellige behov.

Vi tror at hverdagen hjemme blir litt bedre av å omgi seg med ting som gjør deg glad. Det er jo ikke noen motsetning mellom å gi litt ekstra støtte og ha fin design. Den nye OMTÄNKSAM-kolleksjonen oppfyller derfor akkurat de samme kravene til god design som alle andre produkter IKEA lager.

Kreativ leder i IKEA og drivkraften bak OMTÄNKSOM-kolleksjonen, Britt Monti, vet hva hun snakker om. Hun har en mor som lider av Parkinson og har selv hatt slag, så når hun startet å se etter produkter som kunne gjøre livet hjemme enklere fant hun et hull, både hos IKEA og i markedet generelt. 

Så hvordan gjøre hjemmet tryggere, og hvordan gjøre det mulig for mennesker å leve mer selvstendig når omstendighetene endres, samtidig som man bevarer vakker design. Svaret ble OMTÄNKSAM-kolleksjonen.

OMTÄNKSAM består av ulike produkter. Stoler som er enkle å sette seg ned i, og komme opp av. Ulltepper i litt mindre størrekse som er lettere å håndtere. Skohorn med ekstra langt skaft, så du slipper å bøye deg. Vaser som er enkle å bære og enkle og rengjøre, samt ergonomiske puter som lettt kan formes etter behov.

OMTÄNKSAM lanseres 8. mai og er en begrenset kolleksjon. 

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 915 02 340.

Tel:994 84 950pressesenter@ikea.com

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

Etter 70 år med suksess, blar IKEA om til et nytt kapittel7.12.2020 13:00:00 CETPressemelding

IKEA-katalogen har en fenomenal 70-årig historie. Gjennom årene har den blitt en ikonisk og kjær publikasjon, og den har vært en viktig suksessfaktor for at IKEA har kunnet nå og inspirere de mange menneskene over hele verden, med hjeminnredningsløsninger og -produkter. Men tidene forandrer seg. I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt og samhandle med flere mennesker på. Kundenes behov og bruk av media har endret seg, og katalogen har vært mindre i bruk. Derfor har Inter IKEA Systems B.V., den verdensomspennende IKEA-franchisegiveren, bestemt seg for å ta en emosjonell, men rasjonell beslutning om å bla om til et nytt kapittel og ta farvel med IKEA katalogen – og se mot fremtiden med spenning.

Solide resultater i et år hvor hjemmet har vært viktigere enn noensinne20.11.2020 13:03:08 CETPressemelding

IKEA Norge annonserte i dag et sterkt resultat for regnskapsåret 2020 (1. september 2019 – 31. august 2020). 5.3% vekst sammenlignet med fjoråret, og et driftsresultat på 445 mNOK, til tross for økonomiske og samfunnsmessige utfordringer skapt av Korona-pandemien. Dette er andre året på rad at IKEA leverer gode resultater, og det tyder på at endringen selskapet begynte på i 2018, for å bli mer tilgjengelig, mer bærekraftig og rimeligere, er den riktige veien å gå.

IKEA introduserer en plantebolle for kjøttelskere – et mer bærekraftig alternativ til den ikoniske IKEA-kjøttbollen9.10.2020 16:30:44 CESTPressemelding

Plantebollen som har betraktelig lavere klimaavtrykk enn kjøttbollen, har blitt laget med ett hovedformål – å gjenskape kjøttbollen uten kjøtt. Med ingredienser som erteprotein, havre, epler og poteter har vi arbeidet hardt for å gjenskape dette kjente, klassiske IKEA-produktet for å tilby et mer bærekraftig alternativ til de mange kjøttbolleelskerne, uten å gå på kompromiss med smaken eller teksturen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom