Moelven

Omkom etter fallulykke ved Moelven Edanesågen AB

Del

Det er med stor sorg vi meddeler at kollegaen vår som ble skadd etter en fallulykke ved Edanesågen i Arvika kommune i Sverige, gikk bort i går kveld.

- Dette er ufattelig trist, og vi er i dyp sorg over å ha mistet en kollega. Våre tanker går til den nærmeste familien, kollegaer og venner i denne vanskelige tiden, sier konsernsjef i Moelven Industrier ASA, Morten Kristiansen.

Ulykken skjedde torsdag ettermiddag i 15-tiden. Medarbeideren i 50-årene ble fraktet med luftambulanse til sykehuset i Örebro etter et fall i saghuset. Skadene var dessverre for omfattende, og Moelven ble informert om dødsfallet torsdag kveld. 

-  Dette er en av de mørkeste dagene i Moelvens historie. Fokuset vårt nå er å ivareta familien og kollegaene ved Edanesågen så godt vi kan, sier Kristiansen. 

Politiet var på stedet etter ulykken for å undersøke hva som har skjedd. Moelven skal også gjennomføre en intern granskning av hendelsen.

Kontaktperson:

Bjarne Hønningstad, styreleder i Moelven Edanesågen AB og divisjonssjef i Moelven Wood, Bjarne.Honningstad@moelven.com +47 975 91 201.

Om Moelven

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
2390 Moelv

+47 623 47 000https://www.moelven.com/no

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og tjenester til byggebransjen. Konsernet omsetter årlig for rundt NOK 11 milliarder, og har ca. 3350 medarbeidere som hver dag jobber for å gi folk gode rom. Moelvens 34 produksjonsselskaper er fordelt på 42 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.

Følg saker fra Moelven

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Moelven på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Moelven

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom