Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

Ole Kristoffer Borhaug blir assisterende regiondirektør i kriminalomsorgen region sør

Del
Ole Kristoffer Borhaug (62) er ansatt som assisterende regiondirektør i kriminalomsorgen region sør. Borhaug kommer opprinnelig fra Nannestad, men bor i dag i Porsgrunn siden 1994.

Borhaug ble utdannet som fengselsbetjent i 1991, men startet sin karriere i kriminalomsorgen som ekstrabetjent på Romerike fengsel Ullersmo avdeling allerede 1989.

I 1991 ble han ansatt som fengselsbetjent ved Romerike fengsel Ullersmo avdeling. Han gikk senere over i samme stilling ved Telemark fengsel Skien avdeling, og fungerte fra 1997 til 2005 som inspektør og seksjonsleder der. Etter 2005 har han vært fengselsleder i flere fengsler; Telemark fengsel Kragerø avdeling, Søndre Vestfold fengsel Berg avdeling og Telemark fengsel Skien avdeling.

- Jeg gleder meg! Jeg har arbeidet i kriminalomsorgen siden 1989, og har siden 1997 vært leder i etaten. Jeg har med den bakgrunnen god kunnskap om offentlig forvaltning. De pågående omstillingsprosessene i kriminalomsorgen region sør er spennende og det er antagelig viktig med en leder som kjenner kultur, fag og historie i en slik endringsperiode. Jeg ønsker å være med på å bygge opp en fremtidsrettet organisasjon, sier Ole Kristoffer Borhaug.

Borhaug har vært konstituert i stillingen siden august 2022 og tiltrådde 1. april 2023.

Nøkkelord

Kontakter

Ole Kristoffer Borhaug


Epost: ole.kristoffer.borhaug@kriminalomsorg.no
Telefon: +47 90238287

Bilder

Om Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)
Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)
Solheimsgata 21
2000 Lillestrøm

404 38 800http://www.kriminalomsorgen.no

Følg pressemeldinger fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom