Olav Thon Gruppen

Olav Thon Gruppen velger nytt mediebyrå

Del

– Etter en spennende anbudsprosess med flere ulike mediebyråer så har vi bestemt oss for å velge Wavemaker. De blir nå vår nye totalleverandør på mediekjøp for alle våre virksomhetsområder – kjøpesenter, eiendom og hotell, sier Birgitte Viddal Lunde, markedsdirektør i Olav Thon Gruppen.

Markedsdirektør i Olav Thon Gruppen, Birgitte Viddal Lunde. Foto: Gry Traaen
Markedsdirektør i Olav Thon Gruppen, Birgitte Viddal Lunde. Foto: Gry Traaen

– Vi valgte Wavemaker fordi de er sterke på mediestrategi, teknologi, kundereise og forbrukeratferd. Tidligere har vi samarbeidet med tre ulike mediebyråer, men vi ønsker nå å bruke ett mediebyrå for å legge en mer helhetlig kommunikasjonsstrategi i konsernet. Markedsavdelingen i Olav Thon Gruppen kommer til å samarbeide tett med Wavemaker fremover og jobbe hardt for å lage de beste kampanjene for våre produkter og merkevarer, sier Viddal Lunde.

– Olav Thon Gruppen er en av de største norske aktørene med spennende virksomheter innen ulike kategorier. Det sier seg selv at Wavemaker er veldig stolt og glad for at vi har vunnet denne kunden. Vi gleder oss til å jobbe sammen med flinke folk i markedsavdelingen og innen de ulike virksomhetsområdene i Olav Thon Gruppen, sier Cathrine Hagen, CEO i Wavemaker.

Den nye avtalen trer i kraft 1. september.

Om Olav Thon Gruppen
Olav Thon Gruppens største virksomhetsområder er eiendom, kjøpesenter og hotell. De mest kjente merkenavnene er Thon Eiendom og Thon Hotels. Konsernet hadde i 2018 et resultat før skatt på 4,9 milliarder kroner. Thon Eiendom forvalter ca. 80 kjøpesenter i Norge og 12 i Sverige. Thon Hotels har ca. 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. Totalt eier konsernet ca. 500 eiendommer og har ca. 3500 årsverk.

Om Wavemaker
Wavemaker Norge er eid av WPP og er ett av mediebyråene under GroupM. Wavemaker ble etablert etter en global fusjonen av MEC og Maxus i 2017 og har i Norge 45 medarbeidere. Globalt har Wavemaker 8.600 medarbeidere fordelt på 90 land og en omsetning på 40 milliarder USD.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Markedsdirektør i Olav Thon Gruppen, Birgitte Viddal Lunde. Foto: Gry Traaen
Markedsdirektør i Olav Thon Gruppen, Birgitte Viddal Lunde. Foto: Gry Traaen
Last ned bilde

Om Olav Thon Gruppen

Olav Thon Gruppen
Olav Thon Gruppen
Stenersgata 2A
0105 Oslo

+47 23 08 00 00http://www.olavthon.no

Konsernet Olav Thon Gruppen omfatter mange virksomheter, hvorav kjernevirksomhetene er eiendom og hotell. De mest kjente merkenavnene våre er Thon Eiendom og Thon Hotels.

I 2019 var driftsinntektene til Olav Thon Gruppen 10,4 milliarder kroner og verdien av konsernets eiendeler var 108 milliarder kroner.

Konsernet sysselsatte i 2019 ca. 3.250 årsverk. Les årsrapportene våre her.

Olav Thon Gruppen eies av Olav Thon Stiftelsen, som gir deler av overskuddet i Olav Thon Gruppen  til samfunnsnyttige formål.

Link til våre presserom:
Olav Thon Gruppen
Thon Eiendom
Thon Hotels
Olav Thon Eiendomsselskap ASA

Følg saker fra Olav Thon Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Olav Thon Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Olav Thon Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom