Olav Thon Gruppen

Olav Thon Gruppen inngår forvaltningsavtale med Knarvik Senter

Del

Knarvik Senter har inngått en forvaltningsavtale med Olav Thon Gruppen, og blir fra 1. september 2021 en del av Olav Thon Gruppens kjøpesenterportefølje.

Knarvik Senter hadde en butikkomsetning på ca. 650 millioner kroner i 2020.
Knarvik Senter hadde en butikkomsetning på ca. 650 millioner kroner i 2020.

Fra før har Olav Thon Gruppen 83 kjøpesentre i Norge. Olav Thon Gruppens visekonsernsjef, Ole-Christian Hallerud, sier:

– Vi ønsker Knarvik Senter velkommen og vi ser frem til å få være med på å videreutvikle senteret. Vi takker eierne for tilliten de viser med å overlate forvaltningen av senteret til Olav Thon Gruppen.

Butikkomsetning på 650 millioner
Knarvik Senter åpnet for første gang i 1978 og har siden den gang blitt utvidet og ombygd. I 2020 hadde kjøpesenteret en butikkomsetning på ca. 650 millioner kroner. Kjøpesenteret eies av flere lokale eiendomsselskap.

– Eierne av Knarvik Senter er glade for at man har funnet sammen med Norges største aktør innen drift av kjøpesenter. Kjøpesenterbransjen har utviklet seg mye, og vi er nå glad for å ha fått til et samarbeid. Dette vil sikre et variert og godt tilbud til våre kunder, og en positiv drahjelp for våre leietakere. Thon-systemet har muligheten til å sikre Knarvik Senter nye butikker og serveringssteder som vi har manglet for å få et enda mer attraktivt senter. Dette er med å sikre en god fremtid for Knarvik Senter. Vi ønsker vår nye forvaltningspartner velkommen og lykke til, sier Bjarte Vatnøy på vegne av eierne.

Knarvik Senter ligger i Nordhordland i Vestland fylke. Senteret har ca. 60 leietakere og har blant annet vinmonopol, butikker, spisesteder og næringslokaler som leies ut til firmaer.

 Leder forretningsutvikling i Olav Thon Gruppen, Ove Skrøvseth, sier:

– Vi er glad for at Knarvik Senter har signert en forvaltningsavtale med oss. Senteret er allerede en viktig møteplass for både handel og kultur i regionen. Vi ser frem til å overta driften og bidra til at senteret blir den valgte handelsdestinasjon i sitt marked. Fokus på god markedsføring, rasjonell drift, trygg handel og attraktive konsepter for kjøpesentrets kunder blir viktige arbeidsoppgaver fremover. Gjennom forvaltningen av Knarvik Senter vil vi styrke vår markedsposisjon innen kjøpesenter i Bergensregionen ytterligere.

Om Knarvik Senter
Kjøpesenteret ligger i Knarvikbygda, ca. 25 kilometer nord for Bergen.
Det er ca. 50 butikker på senteret og 1000 parkeringsplasser.
Les mer

Om Olav Thon Gruppen
Olav Thon Gruppen er Norges største kjøpesenteraktør. Konsernet eier og forvalter 83 kjøpesenter i Norge og 11 i Sverige. I 2020 var den totale butikkomsetningen på Olav Thon Gruppens norske kjøpesentre ca. 64,4 milliarder kroner.
Les mer

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Knarvik Senter hadde en butikkomsetning på ca. 650 millioner kroner i 2020.
Knarvik Senter hadde en butikkomsetning på ca. 650 millioner kroner i 2020.
Last ned bilde
Knarvik Senter har ca. 60 leietakere og ligger ca. 25 km nord for Bergen.
Knarvik Senter har ca. 60 leietakere og ligger ca. 25 km nord for Bergen.
Last ned bilde

Om Olav Thon Gruppen

Olav Thon Gruppen
Olav Thon Gruppen
Stenersgata 2A
0105 Oslo

+47 23 08 00 00http://www.olavthon.no

Konsernet Olav Thon Gruppen omfatter mange virksomheter, hvorav kjernevirksomhetene er eiendom og hotell. De mest kjente merkenavnene våre er Thon Eiendom og Thon Hotels.

I 2021 hadde konsernet ca. 2.390 årsverk. Les årsrapportene våre her.

Olav Thon Gruppen eies av Olav Thon Stiftelsen, som gir deler av overskuddet i Olav Thon Gruppen  til samfunnsnyttige formål.

Link til våre presserom:
Olav Thon Gruppen
Thon Eiendom
Thon Hotels
Olav Thon Eiendomsselskap ASA

Følg pressemeldinger fra Olav Thon Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Olav Thon Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Olav Thon Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom