TV 2

Olaf Tufte og familien på TV 2

Del

I dokumentarserien «Tufte» følger vi en av landets tøffeste idrettsutøvere, Olaf Tufte, hans familie og team. TV 2 er tett på i forberedelsene til Tuftes siste sesong som roer der han kjemper om sine siste OL-medaljer, samtidig som koronapandemien truer familiegården og familiens økonomi.

Olaf Tufte og kona Aina Tufte blir TV-serie på TV  2. Foto: Espen Solli/TV 2
Olaf Tufte og kona Aina Tufte blir TV-serie på TV 2. Foto: Espen Solli/TV 2

– Vi er jo rimelig godt eksponert fra før av, både jeg som idrettsutøver og familien min. Nå vil vi vise hvordan det er å være OL-utøver i en lite økonomisk idrettsgren som roing er. Jeg og familien må jobbe ved siden av for å holde ting på «G». Vi har ikke tid til å sitte og vente på at ting skal skje eller ligge på sofaen, sier Olaf Tufte.

«Machomann» i media

– Gjennom media er det skapt et veldig «macho» bilde av Olaf. Men sannheten er litt mer nyansert. Nå kan folk få bli kjent med Olaf på en ny måte og oss som er hans nærmeste familie og team, sier Aina Tufte, som er kona til Olaf Tufte. 

For mange er Olaf Tufte kjent som en frittalende, stoisk jernmann. I «Tufte» kommer vi helt tett på roeren i hans hektiske liv når han forsøker å få gårdsdrift, familieliv og business til å gå opp. 

Ærlig og varm dokumentarserie

– Vi er utrolig glade for at Olaf og familien tør å invitere oss helt inn og gi oss et unikt innblikk i livet som idrettsutøver. Kanskje får vi også se dette fra en ærligere vinkel enn det vi har sett før. For dette er en familie der det stilles tøffe krav, men der det også finnes utrolig mye kjærlighet. Vi gleder oss til å presentere «Tufte» til høsten på TV 2 og TV 2 Play, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2. 

2021 skal vise seg å bli Olafs mest krevende år noensinne. Vil han og familien overleve økonomisk? Vil han klare å prestere i båten med så mye press og stress i privatlivet? Hvordan kommer han til å takle livet sitt etter at han (bokstavelig talt) legger inn årene? I serien «Tufte» henger vi på når Olafs psyke og vinnermentalitet settes på store prøvelser. Serien byr også på humor, varme og engasjerende øyeblikk når en av landets tøffeste idrettsutøvere inviterer oss opp i båten og helt inn i sitt private hverdags- og familieliv.

Dokumentarserien «Tufte» har premiere på TV 2 Zebra og TV 2 Play mandag 16. august, og består av 15 episoder. 

Klipp kan lastes ned her.

Nøkkelord

Kontakter

Tara NilsenPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Senkveld med Helene og Stian, Alle elsker David, Gullfisken, TV 2 hjelper deg, Tid for hjem, Tid for hage og Sledheads.

Tel:92822508tara.nilsen@tv2.no

Bilder

Olaf Tufte og kona Aina Tufte blir TV-serie på TV  2. Foto: Espen Solli/TV 2
Olaf Tufte og kona Aina Tufte blir TV-serie på TV 2. Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Olaf Tufte og kona Aina Tufte blir TV-serie på TV 2. Foto: Espen Solli/TV 2
Olaf Tufte og kona Aina Tufte blir TV-serie på TV 2. Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom