Asplan Viak

OLA SVENNINGSEN ER NY FINANSDIREKTØR (CFO) I ASPLAN VIAK

Del

Svenningsen kommer fra stillingen som konserncontroller i DNV GL og leder for controller-gruppen på konsernnivå. Han har mange års ledererfaring innen økonomi og finans.

- Svenningsen har en ambisiøs og solid lederprofil innen økonomi, administrasjon og finans. Han har strategisk videreutdannelse som innbefatter innovasjon og digitalisering, noe Asplan Viak vil dra stor nytte av. I tillegg har han betydelig erfaring med ERP systemer. Vi gleder oss over å ha fått Ola Svenningsen og hans kompetanse og erfaring til Asplan Viak, sier administrerende direktør i Asplan Viak, Elisabeth Heggelund Tørstad.

Ola Svenningsen er utdannet Master of Finanace and Business Management fra Université de Caen, i Frankrike.
Fra DNV GL har Svenningsen en bred, global ledererfaring, blant annet som økonomileder for konsernets divisjoner i Asia, Afrika, Europa og Midtøsten. Han har også jobbet med digitalt lederskap, innovasjon og transformasjon i DNV GL.

Etter 17 år i samme selskap ser Svenningsen nå frem til nye utfordringer i Asplan Viak.

- Dette er en stor jobb i et spennende selskap som har noen av de samme styrkene som selskapet jeg forlater. Jeg har bred og relevant erfaring rundt økonomifunksjoner og systemer, og mener jeg evner å jobbe både strategisk og med drift og detaljer. Jeg ser nå frem til å jobbe mot en ny strategiperiode for selskapet, forstå virksomheten, organisasjonen og bidra til lønnsom vekst, sier Ola Svenningsen.  

- Jeg kjenner Ola godt fra vår felles tid i DNV GL. Han ser fremover og kombinerer strategisk tenking med sterke analytiske evner. Jeg kjenner Ola som en lagspiller som er an aktiv pådriver for selskapets utvikling og er opptatt av menneskene rundt seg. Det er en fremoverlent, bunnsolid finansdirektør og en god kollega som vi nå får på vårt team, sier en fornøyd Elisabeth Heggelund Tørstad, og jeg ønsker ham hjertelig velkommen.

Svenningsen tiltrer stillingen som CFO i Asplan Viak etter avtale. Han overtar jobben etter Margaret Ohldieck som etter 15 år har valgt å trekke seg tilbake fra stillingen som økonomidirektør.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Asplan Viak

Asplan Viak
Asplan Viak
Kjørboveien 20
1337 Sandvika

+47 417 99 417http://www.asplanviak.no

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Vi har over 1000 medarbeidere, fordelt på 31 kontorsteder. Virksomheten er organisert i to divisjoner: Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur. Asplan Viak er eiet av Stiftelsen Asplan.

Våre rådgivere representerer mange fagfelt. Vi jobber ofte i tverrfaglige team og ønsker å utvikle helhetlige, miljøriktige og funksjonelle løsninger – i dialog med våre oppdragsgivere.

Følg saker fra Asplan Viak

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom