NHO

Økonomiske overblikk: Hvordan statsbudsjettet må tilpasses oppgangstider

Del

Vi minner om: Tirsdag 2.oktober klokken 10.00 legger NHO frem sitt kvartalsvise Økonomiske overblikk. Sjeføkonom Øystein Dørum vil presentere rapporten.

Vår medlemsundersøkelse viser at bedriftene er stadig mer positive til markedssituasjonen og at de forventer ytterligere vekst fremover. Norsk økonomi er i godt gjenge. Samtidig er det blitt flere mørke skyer på den internasjonale himmelen. Økte handelshindre vil også kunne ramme oss.

Det forhold at oppgangskonjunkturen synes å ha fått bredere feste får betydning for innretningen av budsjettpolitikken. Statsbudsjettet som legges frem 8. oktober bør være stramt.

Rapportens temadel er denne gang viet arbeidsmarkedet, og særlig utfordringene knyttet til fallende yrkesdeltaking – noe Norge ikke er alene om.


Enkel servering

Velkommen!

Øyvind Lind-Fossen

Kontakter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom