Aleris

Økokrim avviser Fagforbundets offentlige anmeldelse av Aleris Ungplan & BOI

Del

«Vi konstaterer at Økokrim avviser Fagforbundets offentlige anmeldelse av Aleris Ungplan & BOI, og ikke har funnet noe grunnlag for å starte etterforskning. Vi tar avvisningen til etterretning. Vi har hele tiden sagt at vi er trygge på kvaliteten på det arbeidet vi gjør og at vi ikke har gjort noe galt», sier administrerende direktør i Aleris Omsorg Norge Erik Sandøy. 

I brevet fra Økokrim fremkommer det at verken Skatteetaten eller Arbeidstilsynet ut fra sin befatning med og kjennskap til saken har funnet grunn til å be om noen politietterforskning. Fylkesmannen i Oslo og Akershus har heller ikke funnet grunn til å foreta tilsynsmessig oppfølging av saken.

Aleris Omsorg Norge har gjennom de siste ukene vært utsatt for kritikk og grove beskyldninger i mediene som vi overhodet ikke har kjent oss igjen i.

Vi er et av Norges beste omsorgstilbud for utsatte og sårbare, og en velrennomert arbeidsplass for over 3500 medarbeidere. Den siste tiden har vært krevende for våre medarbeidere. Vi har hele tiden etterlyst dialog og ikke offentlig ordveksling i mediene.

Aleris Omsorg Norge har en viktig samfunnsoppgave gjennom å bistå det offentlige med å løse noen av landets mest krevende omsorgsoppgaver. Å gi våre brukere så gode tjenester som mulig er motivasjonen bak den jobben vi gjør hver dag. Vi ser nå frem til å fokusere fullt og helt på arbeidet for alle vi leverer tjenester til. 

Advokat Geir Lippestad har bistått Aleris Ungplan & BOI i dialogen med Økokrim og er tilgjengelig for kommentar om ønskelig, telefon 911 36 876.

Nøkkelord

Kontakter

Julie C. Borchgrevink
Kommunikasjonsdirektør
julie.borchgrevink@aleris.no

Om Aleris

Aleris
Aleris
Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

Følg saker fra Aleris

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Aleris på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Aleris