Sony Music Norway

OKEY teamer opp med Adrian Sellevoll

Del
Ola Klæbo aka DJ, produsent og låtskriver OKEY har med seg Adrian Sellevoll på vokal når han gir ut sin første norskspråklige låt "Bittelitt mer" fredag 13. januar.
"Bittelitt mer" artwork
"Bittelitt mer" artwork

Kan du gi meg bittelitt bittelitt mer 
La oss bare prøve la oss se hva som skjer

Trondheims egen Ola Klæbo alias OKEY har rekruttert den platinasertifiserte Bergenseren Adrian Sellevoll til et – for de fleste – bittelitt uventet samarbeid. Men fredag 13. januar slipper de singelen «Bittelitt mer».

«Dette er første gang jeg gir ut en låt med norsk tekst, og jeg var litt ekstra spent når jeg skulle spille den opp for resten av teamet.»

Ved første øye- og ørekast har kanskje ikke Klæbo og Sellevoll så veldig mye til felles, men bittelitt er det. Blant annet er de langt mer aktive og produktive enn de fleste av oss. Multikunstneren Klæbo i sitt kreative kollektiv i hjembyen og Sellevoll som stort sett er å se og høre bittelitt overalt.

«Det er en feelgoodlåt med trøkk, hvor vokalen og teksten er en litt skjørere kontrast. Denne miksen av følsomhet og energi er egentlig beskrivende for både Adrian og meg. Enda så ulike vi er.»

«Bittelitt mer» er en høyintensiv EDM-godbit som oser sommer og god stemning, og det er noe vi alle trenger nå som vinteren endelig/dessverre (stryk det som ikke passer) ble bittelitt rausere med både kuldegrader og nedbør. Skrevet med hitmakerne Tobago og Josh Oliver har OKEY rett og slett laget musikalsk motgift mot slaps og sur vind.

«Jeg var gira på å skrive et skikkelig anthem, en allsanglåt. Første utkast laget vi for lenge siden, så plukket vi den opp igjen og justerte på produksjonen, men det var først da vi kom på å gjøre om teksten fra engelsk til norsk det ble fart på sakene. Særlig når Adrian ble med!»

Etter å ha varmet opp for bransje-ringrever som Broiler og Matoma den siste måneden har den unge trønderen tatt seg bittelitt julefri før han i forbindelse med slippet av «Bittelitt mer» spiller på NRJ-Awards i Oslo, sammen med DJ-kollegaer som CLMD og Beathoven.

«Å spille live er noe av det beste jeg vet, og jeg gleder meg virkelig til å se folk reagere på denne!»

«Bittelitt mer» med OKEY x Adrian Sellevoll er en etterlengtet energiboost med bittelitt tydelig mersmak. 

Bare gi meg 
Bittelitt bittelitt mer
Gi meg mer

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Bittelitt mer" artwork
"Bittelitt mer" artwork
Last ned bilde
OKEY x Adrian Sellevoll (c) Abdi Junior
OKEY x Adrian Sellevoll (c) Abdi Junior
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Miley Cyrus slipper albumet Endless Summer Vacation10.3.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Miley Cyrus har gitt ut sitt åttende studioalbum, Endless Summer Vacation. Albumet, som er tilgjengelig globalt i dag via Columbia Records, kan høres her. Sammen med albumet kom det også en musikkvideo til den nye låten «River». Se den Jacob Bixenman-regisserte videoen her. Endless Summer Vacation inneholder Mileys hitsingel «Flowers» og har 13 spor totalt. Som en ekte global megahit, har «Flowers» vært #1 på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 i hele seks uker – noe som er personlig rekord for Miley. I Norge har «Flowers» vært #1 i tre uker på Topplista og holdt seg på topp tre siden release. Singelen er også den mest spilte låten på norsk radio for tredje uken på rad. I tillegg er «Flowers» nå den låten som raskest har nådd 500 millioner avspillinger på Spotify. Miley har delt noen tanker rundt albumet – se videoen her. Hun forteller dette: – When it comes to the sequencing of Endless Summer Vacation, I divided it by two parts: AM and PM - to kind of represent almost like an

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom