Off Piste

Off Piste beklager

Del

- Vi har ikke gjort en god nok jobb i kommunikasjonen mot Sunniva Rose, sier administrerende direktør Jan Axel Syberg i Off Piste.

- Når Sunniva Rose opplever at det var graviditeten som gjorde at vi ikke valgte henne til konferansieroppdraget, har vi åpenbart ikke gjort en god nok jobb i kommunikasjonen med henne om hvorfor vi valgte en av de to andre vi innhentet tilbud fra. Det beklager vi, sier Jan Axel Syberg.

- Prosessen med å planlegge og gjennomføre arrangementet har vært styrt av Off Piste hele veien, og vi tar det hele og fulle ansvaret for den uheldige situasjonen som er oppstått, sier Syberg.

Off Piste ønsker også redegjøre for valget av konferansier:

Åpningen av The Twist er et styrkeløft både for Kistefos og Off Piste. Derfor ble listen lagt svært høyt for hvem som skulle være konferansier.

Sunniva Rose var en av tre kandidater som sto igjen helt til slutt som høyaktuelle og aktuelle på hver sin måte. I den siste avgjørende runden vurderte vi de enkeltes styrker og svakheter. Det var lite som skilte de tre. Det tungtveiende argumentet for at vi valgte en annen enn Sunniva Rose, var at denne kandidaten hadde mer medieerfaring.

Som vi har sagt tidligere, har vi hele tiden visst at Sunniva Rose er gravid, og selvsagt var hun fortsatt høyaktuell helt inn i aller siste runde. 

- Vi burde tydeligere kommunisert overfor henne hvilke kriterier som lå til grunn for valget. Da ville det også vært klart for henne at vi valgte en annen som var bedre kvalifisert for akkurat dette oppdraget, basert på samlet vurdering av kandidatenes bakgrunn, erfaring og kompetanse, sier Jan Axel Syberg. 

- Alt annet likt var den kandidaten vi til slutt valgte, bedre kvalifisert enn Sunniva Rose. Vi er veldig lei oss for at denne saken er oppfattet som noe helt annet, sier han.

---

Off Piste presiserer at alle spørsmål i denne saken skal rettes til Off Piste.

Kontakter

Jan Axel Syberg
Jan.Axel@offpiste.no
+47 900 54 550

Om Off Piste

Off Piste
Off Piste
Risveien 7d
0374 Oslo

22 13 63 63http://www.offpiste.no

Følg saker fra Off Piste

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Off Piste på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.