Ocean Installer

OCEAN INSTALLER VINNER JOBB FOR PETRONAS I MAURITANIA

Del

Ocean Innstaller har blitt tildelt en kontrakt av Petronas, det malaysiske oljeselskapet, for bistand med avviklingen av Chinguetti-feltet i Mauritania i Vest-Afrika. Kontrakten følger en tildeling fra operatøren av FPSO-en på feltet, BW Offshore, tidlig i februar.

Normand Vision. Foto: Ocean Installer
Normand Vision. Foto: Ocean Installer

– Vi utvider ordreboken vår i Vest-Afrika, og er meget fornøyde med å ha vunnet vår første jobb for Petronas, et viktig selskap med hovedtyngde i Sørøst-Asia. Vi ser frem til et godt samarbeid, sier administrerende direktør i Ocean Installer, Steinar Riise.

Prosjektet er en såkalt fast track-jobb, og vil bli utført med CSV-fartøyet Normand Vision. Offshoreoperasjoner begynner allerede i april 2018, umiddelbart etter at oppdraget for BW Offshore med avviklingen av FPSO-en Berge Helene er fullført. Arbeidet omfatter frakobling av stigerør og navlestrenger.

Chinguetti-feltet ligger omtrent 80 kilometer vest for Mauritania, med havdybder på rundt 800 meter.

Kontakter

Bilder

Normand Vision. Foto: Ocean Installer
Normand Vision. Foto: Ocean Installer
Last ned bilde

Om Ocean Installer

Ocean Installer
Ocean Installer
Forusparken 2
4031 Stavanger

+47 51957000http://www.oceaninstaller.com

Ocean Installer er et undervannsselskap med hovedkvarter i Stavanger, Norge og kontorer i Aberdeen, Houston, Perth og Dubai. Ocean Installer har omfattende EPCI-ekspertise innen SURF (Subsea, Umbilicals, Risers, Flowlines)-segmentet.

Ocean Installer tilbyr sine kunder førsteklasses utstyr og har på plass langsiktige avtaler på de to konstruksjonsfartøyene (CSV) Normand Mermaid og Normand Vision. Selskapet har i tillegg tilgang til et bredt spekter av ytterligere fartøy gjennom langsiktige samarbeidspartnere.

HitecVision, en ledende investor i olje- og gassindustrien, er majoritetseier i Ocean Installer.

Ocean Installer har FPAL- og Achilles-sertifiseringer og er sertifisert iht ISO 9001, 14001, 18001.

For ytterligere informasjon, se: www.oceaninstaller.com  

Følg saker fra Ocean Installer

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ocean Installer på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ocean Installer