Coop Norge

Obs BYGG har de mest fornøyde kundene

Del

Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at Obs BYGG befester sin posisjon som byggevarekjeden med de aller mest fornøyde kundene.

Kjededirektør i Obs BYGG, Espen Braaten. Foto: Espen Solli.
Kjededirektør i Obs BYGG, Espen Braaten. Foto: Espen Solli.

Resultatet tas godt imot av kjededirektør i Obs BYGG, Espen Braaten.

- Dette er en fantastisk tilbakemelding fra våre kunder til alle ansatte i Obs BYGG, som har stått på for å levere gode kundeopplevelser gjennom et krevende år. Suksessoppskriften er enkel: Vi har lovet lavpris på byggevarer til alle, og dette løftet holder vi. Det er blitt bekreftet i flere pristester, sier han.

Obs BYGG får en score i Norske Kundebarometer på 76,7 poeng, noe som plasserer kjeden i kategorien «svært fornøyde kunder». Dette gjør at kjeden scorer best i kategorien for «byggevarer» der seks ulike kjeder er målt.

Ikke bare scorer Obs BYGG høyt blant kundenes tilfredshet om dagen. De samme kundene handler byggevarer som aldri før.

- Flere ønsker å gjøre mer selv. I tillegg har nok pandemien lokket frem den indre håndverkeren hos mange nordmenn. I 2020 hadde vi en omsetningsvekst på ca. 27 prosent. Vi går nå den mest travle tiden i møte, og forventer ytterligere vekst fremover når svært mange nordmenn planlegger oppgradering av hus, hytte og hage, sier Braaten.

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI som hvert år måler tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Kundene får muligheten til å si hva de mener om bedrifter de kjøper varer og tjenester fra.

Kontakter

Bilder

Kjededirektør i Obs BYGG, Espen Braaten. Foto: Espen Solli.
Kjededirektør i Obs BYGG, Espen Braaten. Foto: Espen Solli.
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,9 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg pressemeldinger fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom