OBOS

OBOS inngår rekordavtale med Operaen

Del

OBOS og Den Norske Opera & Ballett styrker samarbeidet, og inngår en sponsoravtale på 18 millioner kroner.

Geir Bergkastet,  direktør for Operaen, og OBOS-sjef  Daniel Kjørberg  Siraj, har inngått  en ny  samarbeidsavtale verdt 30 millioner kroner.
Geir Bergkastet, direktør for Operaen, og OBOS-sjef Daniel Kjørberg Siraj, har inngått en ny samarbeidsavtale verdt 30 millioner kroner.

Norges største boligbygger og landets største scenekunstinstitusjon har hatt et godt og langvarig samarbeid i snart 20 år. Avtalen er nå reforhandlet, og OBOS går inn i det videre samarbeidet med et rekordhøyt beløp. Den nye avtalen for perioden 2020 til 2022 er på 18 millioner kroner, i tillegg kommer betydelige aktiveringsmidler. Dette betyr at satsingen har en samlet verdi på rundt 30 millioner kroner over tre år. 

− Dette er, så langt vi kjenner til, den største sponsoravtalen inngått innen scenekunstfeltet i Norge, sier Geir Bergkastet, administrerende direktør ved Den Norske Opera & Ballett. 

OBOS sikrer seg med dette muligheten til å ha flere store arrangementer på Operaen – som OBOS på Operataket og OBOS billettfond. I tillegg vil de over 450 000 medlemmene i OBOS få eksklusive medlemsrabatter til alle forestillinger.

 Langsiktig satsing 

− OBOS har gjennom mange år hatt stort engasjement for norsk kulturliv, og vi er svært glade for at vi nå fornyer og løfter samarbeidet til nye høyder, sier Bergkastet. 

− OBOS er en sponsor som har tradisjon for å skape store merverdier for sine partnere. For Den Norske Opera & Ballett er det avgjørende å ha langsiktige samarbeidspartnere med gjennomføringskraft til å utfordre og løfte oss ut mot stadig nye publikumsgrupper, sier han. 

Kultur for alle 

− Et godt sted å bo handler om mer enn fire vegger, tak og gulv. OBOS skal også bidra til livet mellom husene. I samarbeidet med Den Norske Opera & Ballett har vi utarbeidet prosjekter som omfavner alle aldre. Vi fyller salen med skolebarn som får oppleve Nøtteknekkeren, vi fyller taket med mennesker i alle aldre som får oppleve god musikk gjennom OBOS på Operataket, og hver eneste dag kan du som medlem oppleve god kultur til en litt rimeligere penge. Vi er overbevist om at vi motiverer nye publikummere til å prøve ut opera og ballett gjennom avtalen. Kultur er viktig for oss som nasjon. Vi ser frem mot tre nye år med mye magi og gode opplevelser, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Nøkkelord

Kontakter

Daniel Kjørberg SirajKonsernsjef i OBOS

913 82 777

Bilder

Geir Bergkastet,  direktør for Operaen, og OBOS-sjef  Daniel Kjørberg  Siraj, har inngått  en ny  samarbeidsavtale verdt 30 millioner kroner.
Geir Bergkastet, direktør for Operaen, og OBOS-sjef Daniel Kjørberg Siraj, har inngått en ny samarbeidsavtale verdt 30 millioner kroner.
Last ned bilde

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 470 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom