OBOS

OBOS 90 år – gir musikkfest til Bergen

Del

Det blir en hitspekket festkveld i Bergen med artistene The September When, The Cardigans, Eva Weel Skram og Eggum & Sivertsen.

Hold av kvelden torsdag 6. juni!  Da blir det minifestival på Edvard Griegs plass i Bergen. Musikkfesten inngår i en serie med fire konserter som markerer at OBOS i år er 90 år.

OBOS på Operataket har de siste tre årene blitt arrangert med stor suksess for Oslos befolkning. En hel dag med toppartister til en svært overkommelig pris. Billettene til årets fire konserter vil koste 125 kroner. Pengene går i sin helhet tilbake som støtte til aktiviteter for barn og unge lokalt. Regningen for selve konsertene tar OBOS selv.

I år utvider altså OBOS dette konseptet til også å inkludere Stavanger 2. juni, i tillegg til festkvelden i Bergen fire dager etter. Deretter blir det stemningsfull solnedgangskonsert på Verdens Ende på Tjøme 3. august, før det hele rundes av på Operataket 18. august.  Artistene til disse konsertene vil bli offentliggjort i nær fremtid, så følg med! Vi kan love store navn.

– For OBOS handler dette om å gi noe tilbake til samfunnet, og bidra til livet mellom husene. Gode kulturopplevelser binder folk sammen. Konsertene skal være rimelige slik at flest mulig får ta del i opplevelsene. Billettinntektene går uavkortet til barne- og ungdomsarbeid, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Edvard Griegs plass tar rundt 5 000 tilskuere. Fullt hus vil gi godt over en halv million kroner å fordele på ideelle tiltak i Bergen.

– Vi er glade for å kunne gi Bergen en flott musikkfest, og samtidig bidra til at noen av de mange gode tiltakene for barn og ungdom i byen får et ekstra tilskudd, sier prosjektdirektør Jorunn Nerheim i OBOS Stor-Bergen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 450 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom