NRK

Nytt program på NRK P2: Mona B. Riise leder «Kulturstripa»

Del

Kulturtilbudet er stort, og tiden er knapp. Hvordan kan man få med seg hva som er verdt å få med seg?

Mona B. Riise. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Mona B. Riise. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK

– Programmet blir en guide og et underholdende dypdykk i aktuell kultur og populærkultur hvor vi også kommer tett på de som lager den, sier Riise.

Hun er klar for å snakke om populærkulturen som gir hjertebank, og til å hjelpe lytterne til å gjøre de valgene som er verdt tiden deres.

– Jeg håper at kombinasjonen av min interesse for musikk, film, podkast og TV-serier og all den kultur-kunnskapen som finnes i P2 blir skikkelig fin. Jeg er helt over meg av glede at jeg skal få holde på med dette hver dag, sier Riise om hennes nye rolle.

«Kulturstripa» skal sendes alle hverdager klokken 14-15, med start mandag 27. mai. Med seg i studioet får Riise gjester som deler hennes interesse for populærkultur.

– Jeg liker jo best å henge med folk som er hakket smartere enn meg – så nå går drømmen i oppfyllelse i P2, sier Riise.

NRK P2 styrker kulturtilbudet

Kanalsjef i NRK P2, Ole Jan Larsen er veldig glad for å ha Mona B. Riise med på laget, og gleder seg til å komme i gang med sendingene.

– Vi er veldig glade for at Mona B. Riise blir programleder hver dag gjennom uka for Kulturstripa. Ambisjonen er at hun skal bli en P2-profil og god venn for våre lyttere. Hun vil med sin entusiasme og interesse for ulike kulturuttrykk, speile et mangfold av det som skjer i Norge og verden innen kunst og kultur, sier Larsen

Kontakter

Bilder

Mona B. Riise. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Mona B. Riise. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

Norsk rikskringkasting AS (NRK) skal fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr strømmetjenester for radio og TV, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. I tillegg har NRK et bredt tilbud til publikum på nett. 

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

NRK åpner arkivet29.8.2019 14:13:17 CESTPresseinvitasjon

Velkommen til en åpen dag på Marienlyst i Oslo for deg som lurer på hvordan din redaksjon kan bruke innhold fra NRKs arkiver! Vi inviterer ekstern presse fra hele landet til en praktisk og matnyttig dag der du får kunnskap om hva NRK kan dele av video, bilder og lyd til ekstern presse. NRK forvalter mange gyldne øyeblikk fra nasjonens historie, helt tilbake fra 1900 fram til dags dato. Dette ønsker vi å dele med deg som er journalist eller redaktør i et annet mediehus i Norge. Arrangementet er gratis inkludert lunsj. Meld deg på den dagen som passer best for deg ved å sende en e-post til prosjektleder og kommunikasjonsansvarlig lotten.christiansen@nrk.no innen 15. september. Deretter mottar du invitasjon med påmeldingslenke. Merk: Begrenset antall plasser.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom