Travel Retail Norway (TRN)

Nytt parfymeri med taxfree-priser på Stavanger Lufthavn

Del

Mandag 16. juni 2019 åpner den nye Travel Value butikken på innenlandsterminalen på Stavanger Lufthavn for Travel Retail Norway (TRN). Butikken selger parfyme og kosmetikk til lave taxfree-priser og har i tillegg et utvalg av solbriller og accessoirer.

- Vi skal være den butikken man gleder seg til å handle hos når man skal fly internt i Norge. Flinke medarbeidere og gode lave priser kommer til å skape glede hos de reisende, sier Marianne Jensen, Operational Manager hos Travel Retail Norway.


Butikken på 111 kvadratmeter er lokalisert ved gate 18 på innlandsterminalen. Den vil være åpen fra 05 til 21 hver dag. Produktutvalget er variert og vil blant annet bestå av internasjonale bestselgere og nordiske produkter.

- Butikken er for både kvinner og menn. Erfaringene våre fra tilsvarende butikk på Oslo Lufthavn tilsier at denne lekre butikken vil bli veldig populær blant de reisende, sier Jensen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Foto: Anne Lise Norheim
Foto: Anne Lise Norheim
Last ned bilde
Foto: Anne Lise Norheim
Foto: Anne Lise Norheim
Last ned bilde

Om Travel Retail Norway (TRN)

Travel Retail Norway (TRN)
Travel Retail Norway (TRN)
Postboks 223
NO-2061 Gardermoen

32 23 09 00http://www.tax-free.no

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag er vi tilstede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinor sine flyplasser og å skape inntekter for Avinor og det norske samfunnet.

Følg saker fra Travel Retail Norway (TRN)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Travel Retail Norway (TRN) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Travel Retail Norway (TRN)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom