AF Gruppen

Nytt logistikksenteroppdrag utenfor Stockholm

Del

AF Gruppens datterselskap Kanonaden Entreprenad skal utføre grunn- og anleggsarbeid for et nytt sentrallager i Bålsta utenfor Stockholm. Kontrakten har en anslått verdi på MSEK 120-140, eks. mva.

Dahl Sverige AB centrallager i Bålsta
Dahl Sverige AB centrallager i Bålsta

Grunn- og anleggsarbeidet utføres på vegne av Logicenters, en av Nordens fremste utviklere av logistikkeiendommer. Kanonaden og Logicenters har samarbeidet i flere tidligere prosjekter, inkludert det pågående logistikkprosjektet for Dagab, som ligger ved siden av den dette prosjektet. Logistikksenteret skal oppføres for rørleggergrossisten Dahl som etablerer et nytt, høyautomatisk sentrallager.

- Vi verdsetter de gode relasjonene med Logicenters og ser frem til å skape optimale forutsetninger for å bygge det nye sentrallageret for Dahl, sier Bård Konrad Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen Sverige.

Grunnarbeidet er påbegynt i sommer, og ferdigstilles mot slutten av 2022. Anlegget forventes å være klart til innflytting i første halvdel av 2023.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dahl Sverige AB centrallager i Bålsta
Dahl Sverige AB centrallager i Bålsta
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 27 mrd kroner i 2020 og har i dag ca 5500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom