Söderberg & Partners

Nytt lederteam i Söderberg & Partners Norge

Del
1. januar 2023 tiltrådte Jan Kjetil Hvamstad (47) stillingen som CEO i Söderberg & Partners Norge. Med seg får han Christian Søhus (41) som Deputy CEO.
Fra venstre: Christian Søhus og Jan Kjetil Hvamstad
Fra venstre: Christian Søhus og Jan Kjetil Hvamstad

Med Jan Kjetil får selskapet en erfaren leder med solid bransjeerfaring. Han startet i selskapet allerede i 2003, den gang som partner og meglersjef for Bafo Forsikringsmegling, som ble kjøpt opp av Söderberg & Partners i 2016. Senere har han hatt flere ulike lederroller, nå sist som CCO for Privat & Næring. Jan Kjetil er utdannet siviløkonom og er autorisert forsikringsmegler.

Han ser frem til å innta den nye rollen:

- Det er definitivt store sko som skal fylles. Sammen med Christian og våre 350 dyktige ansatte skal vi utvikle forsikringsvirksomheten til Söderberg & Partners Norge. Vi er et offensivt selskap som skal fortsette å vokse både organisk og gjennom oppkjøp, sier han.

Jan Kjetil tar over stafettpinnen etter Jørn Gisvold (62), som etter 19 år i rollen går over som arbeidende styreleder for forsikringsvirksomheten til Söderberg & Partners i Norge, Danmark og Finland. Han fortsetter også i rollen som Group Head of Non-Life.

- Jeg er helt trygg på at dette lederbytte er bra og riktig på mange måter. Det er bra med endring også på ledersiden. Jeg har nå sittet med ansvaret i 19 år, og det er lenge nok. Selskapene er i de beste hender, nå som Jan Kjetil, Christian og deres team tar stafettpinnen videre. Jeg ser frem til å følge den videre utviklingen for våre selskaper fra min nye rolle som styreleder.

Christian Søhus tiltrer samtidig rollen som Deputy CEO. Christian kommer fra stillingen som CCO for Eiendom, Marked & Innovasjon - et ansvar han også skal fortsette å ha fremover. Han startet i selskapet i 2017 og har utdannelse innen økonomi og ledelse, samt en Bachelor i markedsføring. Christian har bakgrunn fra ulike lederroller i DNB, RSA og Codan Forsikring.

Også han har stor tro på fremtiden til selskapet:

- Söderberg & Partners er et veldrevet og offensivt selskap som har hatt en sterk vekst de siste årene. Vi ser frem til å videreutvikle selskapet og ytterligere forsterke det brennende engasjementet vi har for å skape nye konsepter og opplevd verdi for våre kunder, sier han.

Jan Kjetil og Christian tiltrådte sine nye roller 1. januar 2023.

Kontakter

Bilder

Fra venstre: Christian Søhus og Jan Kjetil Hvamstad
Fra venstre: Christian Søhus og Jan Kjetil Hvamstad
Last ned bilde
Jan Kjetil Hvamstad
Jan Kjetil Hvamstad
Last ned bilde

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners
Söderberg & Partners
Lysaker Torg 15
1366 Lysaker

23 89 73 89https://www.soderbergpartners.no/

Söderberg & Partners har Nordens og Europas mest offensive approach, og har siden oppstart i 2004, etablert virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Luxembourg, Spania og Nederland. Samlet har Söderberg & Partners-gruppen i overkant av 600 mrd. kroner under rådgivning. I 2021 omsatte konsernet for 6 mrd. kroner og har nærmere 4000 ansatte.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom