Story House Egmont

Nytt kreativt LEGO-blad i handelen!

Del

Det nye bladet «LEGO Explorer» vil hjelpe utviklingen av nysgjerrige unge sinn og inspirere til kreativitet. I hvert blad vil leserne utforske en verden av vitenskap, teknologi, kunst og matte gjennom bruk av LEGO.

Cover til LEGO Explorer nr 1
Cover til LEGO Explorer nr 1

- LEGO har i mange tiår fått barn til å bygge, utforske og lære - alt mens de leker. Vi er utgiver av flere LEGO-magasiner, men er ekstra stolte over å nå lansere LEGO Explorer. Et blad der til og med LEGOs egne designere bidrar med tips og råd til unge LEGO-byggere, sier produktsjef i Egmont Kids Knut Thomas Hagen. 

Bladet er 100 prosent læringsbasert, men meningen er å presentere dette på en morsom måte. Målet er å hjelpe barna å utvikle sin fantasi, designe egne LEGO-modeller og forsterke deres kreativitet.

Allerede i nr. 1 – som er i salg fra og med 10 juli – kan du lage din egen mini-robot. Bladet har også tips om koding, du kan selv designe din egen robot, du får opplæring i et hemmelig kodespråk, og du kan sende inn dine egne LEGO-byggverk og kanskje få dem på trykk i neste blad. 

 Du finner det nye LEGO-bladet i en bladhylle nær deg.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover til LEGO Explorer nr 1
Cover til LEGO Explorer nr 1
Last ned bilde
Denne roboten følger med bladet, men må selvsagt bygges selv.
Denne roboten følger med bladet, men må selvsagt bygges selv.
Last ned bilde

Lenker

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom