Nytt boliglån med knallgod rente

Del

Nybygger.no lanserer en Norgesnyhet – med rentegaranti ut året.

Nybygger.no, som er et bankkonsept fra Sparebanken Øst, har de siste to årene vært én av de skarpest prisede boliglånstilbyderne i markedet. Det har medført en formidabel kundevekst og en posisjon som en solid utfordrer innen selvbetjente, digitale bankkonsepter.

Nå lanseres et nytt boliglån fra Nybygger.no som seiler opp til topps på lavest rente innenfor de fleste kategorier innen boliglån.

- Nybygger.no både er og skal være et enkelt og effektivt bankkonsept. Det du ser er det du får. Enkelheten har derimot gitt oss noen begrensninger, som at de med lav belåningsgrad ikke har kommet godt nok ut prismessig på ordinære boliglån. Det gjør vi noe med nå, sier konseptansvarlig i Sparebanken Øst, Ida Lunde.

Norgesnyhet og rentegaranti ut året

Nå tilbyr Nybygger.no et boliglån som passer deg - om du har 40, 50, 60 eller 75 prosent belåningsgrad. Nyheten har et historisk sus over seg, da det nye boliglånet priser lån helt ned til 40 % belåningsgrad, noe Nybygger.no er alene om i markedet. Renten er på lave 3,34 % med en rentegaranti ut året. Belåningsgrad er kort fortalt hvor mye lån du har i forhold til boligverdien.

- Lånetakere har kun forholdt seg til et minimum på 50 % belåningsgrad hos de fleste bankene. Vi mener det er mange kunder der ute, som over tid har vært flinke til å betale ned på lånet, som fortjener en bedre rente enn de har i dag, sier Lunde.

Nybygger.no på sammenligningstoppen

Også innenfor øvrige belåningsgrader vil Nybygger.no være helt i toppen konkurransemessig, om ikke aller best. Innenfor 75 % belåning og 50 % rammelån, har Nybygger.no stått godt i konkurransen mot andre banker og er per dags dato er fortsatt blant de billigste uten krav om særvilkår, medlemskap eller andre produkter.

Det er enkelt å flytte boliglånet til Nybygger.no. Ingen gebyrer og enkel etablering. Kort fortalt; et enkelt og effektivt bankkonsept fra Sparebanken Øst.

For mer informasjon, vennligst ta kontakt:

Ida Lunde, konseptansvarlig Sparebanken Øst, @: ida.lunde@oest.no, tlf: 92036617

Pål Strand, adm. direktør Sparebanken Øst, @: paal.strand@oest.no, tlf: 91624428

Kontakter

Bilder

Om Sparebanken Øst

Sparebanken Øst
Bragernes Torg 2
3017 Drammen

https://www.oest.no/

Sparebanken Øst er en regional sparebank med 30 bankkontorer på det sentrale østlandsområdet, samt en rekke digitale bankkonsepter som Nybygger.no, DinBank.no og Topprente.no.

Følg pressemeldinger fra Sparebanken Øst

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sparebanken Øst på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sparebanken Øst