IKEA

Nytt år, ny start

Del

I januar kommer det en rekke nyheter på IKEA. Etter en lang, mørk høst er det godt med litt lyse og muntre farger som kan skape en følelse av vår i hjemmet.

Pastellrosa leker med grønt og grafiske linjer og vi ser naturlige materialer som bjørk, bambus og bomull.

Noen av høydepunktene er nydelige putetrekk som er håndbrodert av kvinnelige håndverkere ved Jordan Foundation. En ideell, ikke-statlig organisasjon som gir langsiktig levebrød for kvinnelige syriske flyktninger og lokale kvinner fra Jordan. Putene er laget av 100% bomull fra mer bærekraftige kilder. I tillegg er hver pute signert med håndverkerens initsialer. 

KONSTFULL er en serie med vaser, designet av Ilse Crawford og hennes designstudio- StudioIlse. Vasene er laget av gjenvunnet glass og håndblåst av dyktige håndverkere. 
Det som skiller vasene fra hverandre er deres taktile, organiske følelse som varierer i overflatekvalitet og tekstur. Noen av vasken er glatte og klare, mens andre er matte og frostede. Disse særegne designfunksjonene er i samsvar med Ilse Crawford etos om å gjøre små, hverdagslige gjenstander spesielle.

Da er det bare å si velkommen nytt år! 

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom