Nytelse.no

Nytelse.no slenger seg på reklamekampanje

Del

Den erotiske nettbutikken Nytelse.no likte stuntet til Maja.no og tar det et skritt lengre i ny utendørskampanje.

Rett før jul lanserte helseutfordreren Maja.no en kampanje der de tøyser med Kolonial.no. Maja.no er en norsk startup som leverer digitale helsetjenester for kvinner og i deres første kampanje benytter de teksten «Litt som kolonial.no, bare for tissen din». Nytelse.no, som selger sexleketøy på nett, likte stuntet og kjente seg igjen i budskapet. Nå slenger de seg på og tøyser videre. Denne gangen er budskapet: «Litt som Maja.no, bare nytelse for tissen din»

– Både Maja.no og Nytelse.no driver med seksuell helse på nett. Sunn seksuell helse er utrolig viktig, og noe vi også har stort fokus på. Derfor lagde vi vår egen kampanje som spiller videre på Maja sin, der vi heier på alle som har dette som fokus, forteller presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Nytelse.no selger sexleketøy på nett og har opplevd vekst på 80 prosent i 2020.

– I lekhet med Maja.no er det er viktig for oss å ta vare på folks privatliv, og ønske om å handle, raskt og anonymt på nett når det kommer til slike tjenester, sier Ebbestad. Hun håper Maja.no vil ta det med et smil at de slenger seg på med denne spin-offen.

– Vi ønsker Maja.no velkommen i markedet. Dette er en tjeneste vi har veldig tro på og som vi mener er viktig for å bidra til åpenhet, seksuell trygghet og velvære. Vår spin off er ment som et kompliment, siden vi også slår et slag for sunn seksuell helse, sier Ebbestad.

Kampanjen kjøres lokalt i Oslo og på sosiale medier, og er utviklet i samarbeid med Metro Branding.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Sexolog og pressekontakt Maria K. Ebbestad
Sexolog og pressekontakt Maria K. Ebbestad
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.