Nytelse.no

Nytelse.no økte med 130 prosent på Singles Day

Del

Singlesday ble knallsuksess for Nytelse.no gikk salget over all forventning.

Slike dager er blitt veldig viktig for oss, og det gir en god indikasjon på hva vi kan forvente oss på Black Friday og Cyber Monday, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressesjefi Nytelse.no. Gårsdagens salg hos Nytelse.no økte med hele 130 prosent, sammenlignet med 2020.

I følge Ebbestad har nordmenn virkelig fått øynene opp for Singles Day og sexleketøy og handler som aldri før. Det som solgte mest var massasjestaver, slikkevibrator og prostatavibrator, i tillegg til adventskalenderen som flydd ut av lageret som varmt hvetebrød.

- I åt har vi produsert mange flere enn tidligere år, og vi har faktisk kastet oss rundt og pakket enda flere på grunn av stor pågang, men nå begynner det å gå mot slutten, og vi blir helt klart utsolgt før advent, sier Ebbestad.

Kontakter

Bilder

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.