Sony Music Norway

Nyt midnattssola med Eirik Lyng

Del

Altaværingen Eirik Lyng feirer norske sommernetter og kjærligheten med "Midnattssol" som er tilgjengelig overalt der sommermusikk kan strømmes fra fredag 18. juni.

Artwork Midnattssol
Artwork Midnattssol

Vi er ikke helt som alle andre nasjonaliteter vi nordmenn. 
I det langstrakte landet vårt er det mange plasser der «ingen kunne tru at nokon kunne bu».

Men ikke bare bor vi, vi vokser og trives!
Og vi er ikke så rent lite stolte av hvor sære, rare og seige vi som nasjon er.
Men det er klart at noen steder er mer eksotiske enn andre, på godt og vondt.
Det er ikke bare folk fra andre steder på kloden som synes at Finnmark er heftig.
Det som, fram til 2020, var fylket med størst areal og lavest antall beboere har fantastisk vakker og uberørt natur, men er også ugjestmild med karrig jord og mørketid.

Altaværingen Eirik Lyng synes det er enklere å se skjønnheten når kontrastene er så store. 
Låten Midnattssol ble skrevet med Tobago en hustrig regnværsdag i pandemistusselige Oslo. 
Uvitende om de kommende 197 dagene i lockdown var fokus for Østlendingen Jim og Finnmarkingene Helge og Eirik rett og slett «bedre tider». 
Og da gikk tankene til sol og sommer. 
Nærmere bestemt, midnattssol og sommer i nord.

«Midnattssola e fette magisk! Etter flere måneda med mørketid føle æ at alle blir mer glad og takknemlig for sola når den e tilbake, selv om det blir nån søvnløse netter.» 

Men sove kan – eller må – Eirik gjøre senere. Han kombinerer livet som skoleelev, brillebutikkansatt og artist med entusiasme.

«Æ hold mæ busy ja. Har litt lite tid til venna av og til, og perioda med tentamen og heldagsprøva e ganske drøy. Æ høre venna klage, særlig i mørketia, men æ rekk ikke å kjede mæ!»

Det blir liksom ikke tid til å prokrastinere når det hele tiden er både spennende og morsomme ting på horisonten. 
For når sommernatten først er her og ikke skal soves bort så har Eirik en ganske lang to do liste

«Grille i Apanesfjæra i midnattssol, feste eller spille med kompisa, cruise rundt på Vespaen, ta på solfaktor før æ kjøre og kjøpe softis som æ spis klokka 00:00 med sol i fjeset og utsikt over havet.»

Vi legger til det der med softis på vår egen to do-liste i samme slengen som vi legger «Midnattssol» inn på spillelistene fra fredag 18. juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork Midnattssol
Artwork Midnattssol
Last ned bilde
Eirik Lyng (c) David Vu
Eirik Lyng (c) David Vu
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom