Q-Meieriene

Nyhetsslipp: Q-Meieriene tar Skyr® til nye høyder

Del

Helt siden lanseringen i 2009 har Skyr® tatt andeler i et tøft yoghurt-marked. Nå skal den islandske yoghurten forsyne seg av dessert-bordet.

Nyhetene Skyr® Salt Karamell, Skyr® Bringebær med hint av Panna Cotta ogSkyr® Luftig Mandarin med smak av Marengs er alle resultater av hvordan Q-Meieriene jobber med åpen forbrukerdrevet innovasjon.

- Hver eneste dag får vi inn tips og forslag til nye smaker på Skyr®. Den tette dialogen vi har med Skyr®-fansen hjelper oss med å lage treffsikre og smartere produkter. Nå er vi veldig spente på hvordan nyhetene blir mottatt, sier Q-sjef Bent Myrdahl.

Skyr®-fristelser med smak av dessert
Til stor glede for mange fylles butikkhyllene med flere nye smaker fra Skyr® i høst. Produktsjef Michelle Larsen forteller at forbrukerne etterspør valgmuligheter, og at flere smaker i Skyr® 160g er et tydelig ønske.

- I høst prøver vi nye smaksretninger for Skyr®. Tidligere har vi fokusert på smaker av frukt og bær. Nå beveger vi oss mot fristende dessertsmaker, samtidig som vi holder på de sunne produktfordelene, forklarer Larsen.

Salt Karamell kommer inn som den åttende varianten i 160g-porteføljen.

- Salt Karamell har vist seg å være en internasjonal trendsmak som appellerer sterkt til norske ganer. Vi er stolte over å kunne tilby noe som smaker så godt, samtidig som den har de samme sunne produktfordelene som resten av Skyr®-porteføljen.

Den proteinrike og fettfrie yoghurten kommer også i en ny smak av Bringebær med hint av Panna Cotta.

- Bringebær med hint av Panna Cotta er en frisk og god smak som tar over for Fersken & Bringebær. Vi vet at variasjon er en viktig driver i mellommåltidskategorien, og vi tror denne smaken kommer som et friskt pust i yoghurthyllen.

Suksessen fortsetter: Skyr® Luftig utvider familien
Den forbrukerdrevne innovasjonen Skyr® Luftig har på kort tid rukket å bli en favoritt hos mange. Nå lanseres en ny variant, Mandarin med smak av Marengs.

- Gled dere! Den unike moussekonsistensen, denne gang kombinert med Mandarin med smak av Marengs, gir en helt fantastisk smaksopplevelse. Det er rett og slett nytelse og sunnhet i ett, sier produktsjef Tina Tvedt. 

I likhet med de andre Luftig-produktene er Mandarin med smak av Marengs både proteinrik og fettfri. Den passer perfekt når du vil unne deg noe godt.

Et produkt som snakker med forbrukerne
Variasjon er et viktig stikkord for Skyr® - både når det gjelder smak, konsistens og design. 

Nå har utfordreren kommet med enda en ny vri slik at hvert Skyr®-måltid skal bli ekstra hyggelig. Under lokket, på det som kalles oblatet, kan du for eksempel lese:

«Hei du! Det er ingen andre jeg heller ville delt et #skyrøyeblikk med enn deg»

-   Når du har kjøpt en Skyr®, tar av lokket og skal nyte ditt øyeblikk ønsker vi å sende deg en liten hilsen. Vi vil vise at vi setter pris på at det er nettopp deg som velger et produkt fra Skyr®, sier Myrdahl.

Q-sjefen er spent på å få brutalt ærlige tilbakemeldinger på nyhetene.

- Vi vet at forbrukerne elsker å teste nye smaker fra Skyr®, samtidig stiller de tydelige krav og har store forventninger til hva «neste greie» fra oss vil bli. Det blir spennende å høre hva de sier.

Nøkkelord

Bilder

Om Q-Meieriene

Q-Meieriene
Q-Meieriene
Sandbrekkveien
5224 Nesttun

+47 55 10 00 00http://www.q-meieriene.no

Om Skyr®

Skyr® er fløyelsmyk original islandsk yoghurt som er laget etter islandsk oppskrift og fremstillingsmåte, på fersk norsk melk. Skyr® har en unik fyldig konsistens med et høyere proteininnhold enn vanlig yoghurt. Skyr® har en frisk smak av ekte frukt og bær, og leveres i mange ulike smaksvarianter med ulik søtning og størrelser. Skyr® er naturlig proteinrik, fettfri og laktoseredusert.

Følg pressemeldinger fra Q-Meieriene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Q-Meieriene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Q-Meieriene

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom