Universal Music Norge

Nyhetsbrev fra Universal Music

Del

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal.

Ruben er ute med ny musikk og klar for Senkveld!

Nick Strand og Mio med en helt ny versjon av hiten "Can't Get Over You"

Tracklisten til filmen Charlie's Angels er nå ute. Albumet inneholder elleve låter hvor man finner artister som blant annet Ariana Grande, Nicki Minaj, Alma, Donna Summer, Stefflon Don og Danielle Bradbery og slippes 1. november. Filmen har premier på norske kinoer 29. november.

Denne uken kom den fantastiske videoen til Halseys låt "Graveyard". Videoen er regissert av Anton Tammi og billettene til konserten i Oslo Spektrum er ute for salg nå.

Britiske YUNGBLUD (Dominic Harrison) har teamet opp med Dan Reynolds fra Imagine Dragons på den nye låten "original me". Låten er skrevet av Harrison og Reynolds og blir å finne på YUNGBLUDS EP the underrated youth som slippes 18. oktober.

"fortjent" er første låt ut fra Ka2s kløbbete alias Kløbb Ka2, et klubbkonsept skreddersydd for lange lørdagskvelder på dansegulvet – med bergensdialekten, som en distinktiv del av Ka2s sound, intakt. “fortjent” er første låt ut fra en trespors-EP som slippes 8. november. Dagen etter EP-slippet, 9. november, spiller Ka2 på John Dee og uken etter på USF Verftet i Bergen.

Denne uken slapp Mike Posner mixtapen Keep Going. Albumet inkluderer features fra Logic, Wiz Khalifa, Talib Kweli og Elohim. Mike begynnte en 3000-mile tur fra Asbury Park, New Jersey til Venice Beach i California som han kaller The Walk. Følg Mike sin reise her.

Maroon 5 slapp video til “Memories” denne uken. Se den her.

Teen Choice Awards vinneren Sam Hunt slipper i dag nye singelen “Kinfolks”. Debutalbumet hans Montevallo som ble sluppet I 2014 har snart gått til gull i Norge!

Ringo Starr er ute med låten “Grow Old With Me”. Dette er den siste låten John Lennon skrev før han døde og vår å finne på postmortem-albumet Milk and Honey fra 1984. Den nye innspillingen blir å finne på Starrs nye album What’s My Name som slippes 25. oktober.

Down ‘N’ Outz, med Joe Elliott, kjent fra Def Leppard i spissen, er ute med albumet This Is How We Roll. I tillegg til Elliot består Down ‘N’ Outz av medlemmer fra The Quireboys, Wayward Sons og Vixen. Bandet hyller rockelegendene i Mott The Hoople.

I dag er samlealbumet Never Boring fra Freddie Mercury ute. Albumet viser, for første gang, Mercurys musikk, visuals og skrevne og talte ord. Albumet inneholder blant annet “Barcelona”, “Living On My Own”, “The Great Pretender” og “There Must Be More To Life Than This”, for å nevne noen.

Etter det kritikerroste albumet Destination Rachmaninov – Departure, konkluderer Daniil Trifonov med albumet Destination Rachmaninov – Arrival. Trifonov er regnet som en av de nye stjernene innen klassisk musikk, og trekkes frem som en av vår tids største pianister. Han spiller også solokonsert i Den Norske Opera 27. oktober.

Kommende konserter:  

11. oktober - Lemaitre, Den Norske Opera 

17. oktober - Emelie Hollow @ art night, Astrup Fearnley Museet 

27. oktober - Daniil Trifonov, Den Norske Opera   

28. oktober - slowthai, Vulkan Arena 

28. oktober - The Vamps , Sentrum Scene 

31. oktober - Emeli Sandé, Sentrum Scene 

2. november - Ruben, Lille Ole Bull, Bergen 

4. november - Tyler Ramsey, Krøsset 

6. november – Ruben Tou, Stavanger 

6. november - Young Gravy, Vulkan Arena 

9. november - Ka2, John Dee, Osl 

11. november - Lewis Capaldi, Sentrum Scene 

11. november - YUNGBLUD, Parkteatret 

13. november - YG (med Ty Dolla $ign), Sentrum Scene, Oslo 

16. November - Ka2, USF Verftet, Bergen 

16. November - Larsiveli, John Dee 

17. November - Sandra Lyng, Skøyen Kirke, Oslo 

26. november - Dermot Kennedy, Rockefeller 

1. desember - Michael Kiwanuka, Rockefeller, Oslo 

2. desember - Ari Lennox, Parkteatret, Oslo 

15. desember - JID, Parkteatret 

6. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Førdehuset, Førde 

7. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Grieghallen, Bergen 

8. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Terningen Arena, Elverum 

10. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO. Ibsenhuset, Skien 

11. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Drammens Teater 

12. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Kongsberg Musikkteater 

13. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Gjøvik Fjellhall  

14. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Oppdal Kulturhus

15. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Røros Kirke

16. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Kimen Kulturhus, Stjørdal 

17. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Olavshallen, Trondheim 

18. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Maihaugsalen, Lillehammer 

19. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Oseberg Kulturhus, Tønsberg 

20. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Stavanger konserthus

21. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Folketeateret, Oslo 

21. desember - Sandra Lyng, Julekonsert, Skøyen Kirke, Oslo

Nøkkelord

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Lil Halima, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

eMMa ute med ny låt "Million"!5.6.2020 10:57:27 CESTPressemelding

Snart 12 år gamle eMMa er tilbake med ny musikk og slipper nå både låt og musikkvideo. eMMa slapp i 2016 låten «Engler i sne» og i 2018 «Fått deg på hjernen», som begge har millioner av avspillinger på YouTube og Spotify. I 2019 slapp eMMa også låten «Happy». Den nye singelen «Million» har en moderne pop-sound, og eMMa får vist at hun er en lovende stjerne blant de norske artistene. Emma Gunnarsen er fra Trofors i Nordland, der går hun på Grane barne-og ungdomsskole. Hun bor sammen med mamma og pappa, og de to brødrene Marcus & Martinus. Emma elsker å opptre og underholde, en kreativ jente med masse energi. Med 230K følgere på Instagram, 150K følgere på Tiktok og 70K subscribers på YouTube, har eMMa allerede bygd opp en stor plattform til tross for sin unge alder.. Hør Million her Følg eMMa: Instagram | TikTok | YouTube

El Papi slipper sin første singel etter braksuksessen med “Sykerpleierinnen (Sykehuset 2020)”5.6.2020 09:42:38 CESTPressemelding

Etter sin braksuksess med ‘Sykepleierinnen (Sykehuset 2020)’, som for tiden er den mest avspilte norskspråklige sangen i både Norge og Sverige, kommer El Papi sin første singel ‘Midsommarnatt’. Singelen er en sommerlåt i lik stil som ‘Sykepleierinnen’, denne gangen på svensk, og spiller på den svenske «Sankthans»-tradisjonen midsommar. - «Det har vært helt sykt å se hvor bra ‘Sykepleierinnen’ har gjort det i både Norge og Sverige, så jeg fikk idéen om å lage en sommerlåt på svensk i samme stil. Dette er min første singel!» - El Papi HØR EL PAPI - "MIDSOMMARNATT" HER Låten har en feel-good, romantisk sjargong og skal kunne nytes av alle, med fengende melodier og en tekst om den evigvarende midsommarnatten. El Papi har markert seg som en av de raskest voksende artistene i Norge med over 65 millioner streams og 10 000 følgere på Instagram på to år. El Papi slapp torsdag 2. april en russelåt kalt «Sykepleierinnen», skrevet for å hedre helsevesenet sammen med russebussen «Sykehuset 2020». I

Astrid S slipper første singel fra debutalbumet: Dance Dance Dance4.6.2020 15:48:00 CESTPressemelding

Hør låten HER! Fredag 5. juni slipper Astrid S første singel fra sitt kommende debutalbum: «Dance Dance Dance» – en energisk og dansbar perle som blomstret opp under en mørk periode. Om låten sier Astrid: – Jeg skrev den under en tid hvor jeg var veldig selv-bevisst, usikker og stilte spørsmål ved meg selv og min egen dømmekraft. Denne mørke perioden kunne lett ha vært unngått om jeg bare hadde snakket med en venn i stedet for å grave meg ned. Heldigvis gjorde jeg ikke det, for da hadde sannsynligvis ikke denne sangen blitt til. Resultatet ble en pop perle som holder det tittelen lover og vil få deg opp av stolen. Den tilhørende musikkvideoen har premiere lørdag 6. juni kl. 18.00. Astrid har regissert videoen selv, og den er basert på hennes idé. Med seg som regissører har hun Mathias Thue og Michael Angeles Ray Vera Cruz. Videoen er produsert av Rebell. – Det er en sang jeg er blitt veldig glad i og har hørt mye på det siste halvåret for å føle meg bedre. Det føles ekstra fint og litt

Ny musikk fra Sandra Lyng, Lady Gaga, Emelie Hollow & Ruben, Juice WRLD, Celeste med flere29.5.2020 13:50:35 CESTPressemelding

Emelie Hollow x Ruben: Hjerteskjærende og emosjonelt i den nye singelen «Break It Right» Sandra Lyng debuterer som barnebokforfatter og slipper tilhørende musikk Yusuf / Cat Stevens nyinnspilte Tea for the Tillerman² slippes 18. september Lady Gaga slipper etterlengtet album I dag annonserer den globale superstjernen Ellie Goulding at hun slipper sitt svært etterlengtede fjerde studioalbum "Brightest Blue" med en utgivelsesdato 17. Juli. Albumet vil inneholde en rekke nylige utgivelser sammen med en mengde nye sanger. Singlen «Power» er ute allerede nå. Vinneren av BBC Sound of 2020, Celeste er ute med sin nye singel «I Can See The Change» gjennom Polydor Records. Låten handler om å finne håp i kjølvannet av motgang og det å innse at en lysere fremtid ligger foran oss. «I Can See Change» er produsert av Grammy vinnende produsent FINNEAS. Baby Queen slipper sin debutsingle «Internet Religion», en skarp pop-satire fylt med psykedeliske synther, og tekster som skjærer rett til hjertet av

Lady Gaga slipper etterlengtet album29.5.2020 13:42:43 CESTPressemelding

Lady Gaga er i dag ute med sitt etterlengtede album Chromatica. Albumet blir Gagas sjette i rekken, og har allerede debutert på topplisten på iTunes i 58 land. Hør her! Albumet inneholder gjestebidrag fra Ariana Grande, Elton John og Blackpink og er produsert av Bloodpop med Lady Gaga. Singelen «Rain On Me» med Ariana Grande gikk rett til topps på den globale Spotify-listen og på Spotify i USA.Førstesingelen «Stupid Love» har sanket inn over 235 millioner lyttestreams globalt og er Lady Gagas sekstende Topp 10-låt på Billboard. Musikkvideoen ble i sin helhet filmet med en iPhone 11 Pro. Det svært suksessrike albumet A Star Is Born fra 2018 tok førsteplassen på albumlisten i Norge, har solgt til fem ganger Platina og har sanket inn i underkant av 110 millioner lyttestreams her i Norge. Lady Gaga mottok også sin første Oscar for låten «Shallow» som beste originallåt i 2019. Tracklist: 1. "Chromatica I" 2. "Alice" 3. Stupid Love" 4. "Rain On Me" (with Ariana Grande) 5. "Free Woman" 6. "Fu

Sandra Lyng debuterer som barnebokforfatter og slipper tilhørende musikk29.5.2020 10:06:01 CESTPressemelding

3. juni lanseres de to første bøkene i en ny serie om enhjørningen Corny. Artist Sandra Lyng debuterer som forfatter med denne bildebokserien, som handler om en liten enhjørning med følelsene utenpå kroppen. Førstkommende fredag, fire dager før bøkene lanseres, slipper hun tre barnelåter med Corny som tema. «Her kommer Corny», «Gratulerer med dagen, Corny» og «God natt, Corny». «Jeg er vokst opp i et samfunn der jenter går i rosa, gutter i blått. Jenter skal like dukker, gutter skal like biler. Jenter burde ikke være sinte og rampete, gutter bør ikke gråte eller vise svakhet. Det er en helt annen mentalitet enn jeg vil lære min sønn. Etter mange år i terapi har jeg lært at det er sunt å snakke om følelser, og at det kan få store konsekvenser om man holder sinne og tristhet inni seg. Så kom jeg på idéen, hva med å skrive en barnebok om en enhjørning som viser det helt motsatte av det vi er vant til, og faktisk tørre å snakke om følelser. Sånn ble Corny til. Gyldendal hadde troa, Univers

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom