TUI Norge

Nyhet: TUI lanserer ny direkterute fra Trondheim til Thailand i vinter

Del

Reisearrangøren TUI utvider nå tilbudet fra Trondheim Lufthavn og tilbyr Dreamliner direkte til både Phuket og Krabi i Thailand i vinter.

TUI Robinson Khao Lak - Thailand
TUI Robinson Khao Lak - Thailand

-       Vi har økt antall direkteruter denne vinteren, og nå står også Trondheim for tur. Det gleder oss at vi kan få et bredere tilbud, og at det blir enda enklere å reise til Thailand fra Værnes i vinter, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Phuket og Krabi

I tillegg til direkteruter til Tenerife og Gran Canaria vil både Phuket og Krabi nå være tilgjengelig fra Trondheim Lufthavn fra januar 2019.

- Vi gleder oss over at TUI satser ytterligere på Trondheim lufthavn, og ser fram til å kunne tilby de reisende i Midt-Norge endra bedre flytilbud, sier Ellen Weidemann Sjef for forretningsutvikling ved Trondheim Lufthavn. 

Avganger:

7. Januar – Trondheim til Phuket

22. Januar – Trondheim til Krabi

28. Februar – Trondheim til Phuket

15. Mars – Trondheim til Krabi

Phuket - en øy med mange tilbud

Phuket er øya for deg som ønsker lange strender, markeder, shoppingsenter, nattklubber og et stort utvalg av restauranter. Men det finnes også rolige oaser og små steder som serverer lokale retter. Utvalget av hoteller er også stort, her kan du velge mellom alt fra store resorthotell med aktiviteter til enkle bungalower. Les mer om området her

Krabi 

Ao Nang er selve hjertet i Krabiprovinsen på fastlandet øst for øya Phuket. Den lange strandgaten er et fargerikt mylder av butikker, skreddere, thairestauranter og markedsboder og du tar deg lett ut til fine strender på øyene i nærheten med longtailbåt. Andre reisemål er Koh Lanta, Khao Lak, Kata Beach, Karon Beach, Klong Muang Beach, Koh Hai, Koh Kradan. Les mer om området her

TUIs tilbud fra Trondheim Lufthavn Værnes

-       TUI har ca 38.000 reisende årlig fra Værnes

-       Totalt tilbyr TUI total 29 ulike destinasjoner med rutefly og charter

-       Værnes er Norges 3 største lufthavn med prognose på ca 4 450 000 reisende i 2018.

-       Av dette utgjør utenlands trafikken ca 970 000. 

 

Kontakter

Bilder

TUI Robinson Khao Lak - Thailand
TUI Robinson Khao Lak - Thailand
Last ned bilde
TUI Robinson Khao Lak - Thailand
TUI Robinson Khao Lak - Thailand
Last ned bilde
TUI Robinson Khao Lak - Thailand
TUI Robinson Khao Lak - Thailand
Last ned bilde
TUI - Ao Nang - Thailand
TUI - Ao Nang - Thailand
Last ned bilde
TUI - Ao Nang - Thailand
TUI - Ao Nang - Thailand
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Viktig informasjon til våre kunder14.3.2020 10:24:13 CETPressemelding

Det norske Utenriksdepartementet fraråder nå alle ikke-nødvendige reiser til utlandet. Dette reiserådet gjelder alle land i verden. Vi har derfor besluttet å stoppe all trafikk fra Norge fra og med i dag, til og med 14. april. Til alle våre norske kunder som er ute på reise akkurat nå, dere vil returnere til Norge som planlagt, dersom ikke annet er kommunisert. Vi får veldig mange henvendelser akkurat nå. Dersom du har en reise med oss i løpet av de neste 4 ukene så vil vi forsøke å finne gode reisealternativer til deg, du vil få tilbud om endring eller avbestilling. Vi beklager ulempene dette medfører og vi ber deg vente til vi tar kontakt med deg for mer informasjon om din reise.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom