Apollo

Nyhet: Apollo relanserer reiser til Madeira!

Del

Store aktivitetsmuligheter, kort reisevei, et behagelig klima og store matopplevelser gjør den portugisiske øya til et unikt alternativ for nordmenn i vinter.

Interessen for reisemål med kort reisevei på vinterhalvåret øker jevnt, og etter pandemien er etterspørselen for Europeiske destinasjoner enda større. Samtidig viser undersøkelser at stadig flere nordmenn ønsker å fylle ferien med aktiviteter. Dermed er det ikke tilfeldig at Apollo nå tar Madeira tilbake på programmet.

- Med nordmenns kjærlighet for friluftslivet og unike naturopplevelser har vi ingen tvil om at dette vil bli et populært reisemål igjen, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

En øy for alle

Madeira er mest kjent for sin eventyrlige natur, fantastiske vyer og høye fjell. Dette har gjort øya til et yndig reisemål for reisende som vil fylle ferien med spektakulære fotturer, sykling, surfing eller levadavandringer.

Men Madeira byr også på langt mer enn friluftsaktiviteter. Her kombineres naturopplevelser med et yrende byliv og i hovedstaden Funchal, hvor Apollos hoteller ligger, venter det beste av to verdener.

- Funchal kan ikke bare skryte på seg førsteklasses restauranter, spennende mathaller og markeder, en inspirerende kunstscene og shopping i alle prisklasser – men også ett av verdens mest spektakulære nyttårsfeiringer. I tillegg ligger grønnkledde fjell og skoger like rundt hjørnet, som gjør dette til en øy som passer de fleste, forteller Rivera.

Ukentlige avganger fra Oslo

Fra 14. desember vil Apollo ha én ukentlig avgang fra Oslo til Madeira, med siste utreise 1. mars 2022. Foreløpig tilbyr reisearrangøren 11 hoteller på den mangfoldige øya, deriblant Apollo Sports-hotellet Vidamar Resorts Madeira og det mer eksklusive spa-hotellet Quinta da Casa Branca.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom