Apollo

Nyhet! Apollo lanserer samarbeid med Norefjell og Beitostølen

Del

I påvente av å kunne reise utenlands igjen, fortsetter Apollo den strategiske satsningen på hjemmebane. Nå lanserer reisearrangøren et unikt samarbeid med to av landets mest kjente skiresorts.

I flere år har Apollo oppfordret sine gjester til å trå ut av komfortsonen og «leve litt mer» i ferien. I år har de tatt sin egen – og næringsministerens oppfordring om omstilling på ordet.

- I sommer lanserte vi både charterflyvninger og våre egne hotellkonsepter i Norden for første gang. Nå tar vi steget videre ved å inngå et samarbeid med fantastiske, norske høyfjellshotell – og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Dette er førsteklasses produkter som ligger nært den norske folkesjela. Når det ikke kan bli sol og varme i vinter, skal det i hvert fall bli ski! sier Jon Engenes, salgsansvarlig i Apollo.

Nye opplevelser

Hotellene Apollo inngår samarbeid med er Norefjell Ski og Spa, Radisson Blu Mountain Resort på Beitostølen og Gjestgaarden Resort, men flere er på gang. I tillegg har de nye partnerne planlagt samarbeid om både formidling av heiskort, skreddersydde gruppeturer og aktive seniorturer.

- Vi ble svært overrasket og glade da Apollo ringte og fortalte at de ønsket å selge reiser til Beitostølen. Vi har jo alltid sett på de store turoperatørene slik som Apollo som de beste i klassen når det gjelder å selge gode opplevelser til kunder, og syns det er utrolig gøy at de klarer å tenke kreativt og være så nyskapende i tøffe tider. Nå har vi sammen utviklet nye, spennende opplevelser og program for kundene våre som vi gleder oss til å ønske velkommen når det blir grønt lys for innlandsreiser igjen, sier Atle Hovi, direktør i Beitostølen Resort AS.

Også Kenneth Larsen, salgsdirektør for Norefjell Ski & Spa, ser frem til det nye samarbeidet. I likhet med Hovi løfter også han frem verdien av å tenke annerledes og se på nye muligheter i disse tider.

- Dette blir en «vinn-vinn» for alle parter, og vi er stolte over å få samarbeide med et tradisjonsrikt selskap som Apollo. Vi gleder oss! sier han.

Et nordisk samarbeid

Grunnet dagens reiserestriksjoner blir det i første omgang kun nordmenn som kan booke seg inn på hotellene gjennom Apollo sine sider, men samarbeidet er nordisk. Så fort grensene åpner igjen vil også Apollo i både Sverige, Danmark og Finland kunne tilby gjestene sine ferie i den fantastiske norske fjellheimen. Reisearrangøren ser også på muligheter i de andre nordiske landene.

- Den nordiske satsningen vi gjør er ment for å vare lenge etter corona. Vårt mål har alltid vært å være en komplett reisearrangør, og at vi nå kan legge til anerkjente høyfjellshotell på hjemmebane i tillegg til tradisjonelle charterreiser, storbyreiser, treningsreiser, cruise og fotballreiser er et stort steg i en spennende retning. Vi gleder oss, fastslår Engenes. 

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom