Bertel O. Steen

Nye styremedlemmer i Bertel O. Steen AS

Del

Egil Stenshagen, Line Aarnes og Carl E. Steen er utnevnt til nye styremedlemmer i Bertel O. Steen AS.

Carl E. Steen, Line Aarnes og Egil Stenshagen er nye styremedlemmer i Bertel O. Steen AS.
Carl E. Steen, Line Aarnes og Egil Stenshagen er nye styremedlemmer i Bertel O. Steen AS.

Bil- og eiendomskonsernet Bertel O. Steen AS er et konsern under holdingselskapet Bertel O. Steen Holding AS. Ved utgangen av 2018 hadde konsernet en omsetning på 15,9 milliarder kroner og 2 587 ansatte. Konsernet importerer og selger blant annet bilmerkene Mercedes-Benz, Peugeot, Opel, Kia, Citroën og DS.

Tre nye styremedlemmer
Egil Stenshagen er en nestor i norsk bilbransje. Stenshagen er tidligere dobbelt Europamester i rallycross, og begynte tidlig å handle med bildekk. Bilforhandlere var en stor kundegruppe og Stenshagen overtok i 1987 Autostern, den største forhandleren av Mercedes-Benz i Norge. Deretter overtok Stenshagen importen for BMW til Norge i 1990, og forhandlet merket i Oslo, Lillestrøm og Kongsvinger. Han har i tillegg vært visepresident i Norges Bilbransjeforbund samt medlem av hovedstyret og arbeidsutvalget i NHO.

Stenshagen solgte bilkonsernet sitt i 2012, og har etter det vært en langsiktig og suksessfull investor på Oslo Børs gjennom sitt selskap Stenshagen Invest. Agder Bil, Kongsvinger Bilsenter samt omfattende dekkvirksomhet er i porteføljen til Egil Stenshagens heleide investeringsselskap.

Line Aarnes er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Hun jobber nå som VP Global Customer Experience i det børsnoterte, kanadiske selskapet Alimentation Couche-Tard, som blant annet eier Circle K. Selskapet har 150.000 ansatte globalt. Aarnes har tidligere hatt ledende stillinger i blant annet Circle K Europe, Statoil Fuel&Retail, NorgesGruppen og Kraft Foods.

Carl E. Steen er barnebarn til konsernets grunnlegger Bertel Otto Steen. Han har frem til nå vært styremedlem i Bertel O. Steen Holding AS. Steen er utdannet Master of Science i Industrial and Management Engineering fra Technische Hochschule i Zurich, Sveits. Carl E. Steen var inntil 2011 divisjonsdirektør for shipping, olje og internasjonal virksomhet i Nordea Bank, og har de senere år påtatt seg flere styreverv.

– Jeg er veldig glad for at disse tre nå kommer inn i styret. Egil Stenshagen bringer med seg verdifull kompetanse om bilbransjen og et stort nettverk. Line Aarnes har bred erfaring med de teknologiske endringer som treffer områder som salg, kundeadferd, lojalitetsprogram og fremtidens retail. Carl E. Steen kjenner konsernet meget godt, og jeg ser fram til å ha Carl som styremedlem i Bertel O. Steen AS, sier Sverre Leiro, som også er styreleder i Bertel O. Steen Holding.

Styret i Bertel O. Steen AS består med dette av følgende medlemmer:

 • Sverre Leiro (styreleder)
 • Carl E. Steen (styremedlem, aksjonærvalgt)
 • Thorvald Steen (styremedlem, aksjonærvalgt)
 • Egil Stenshagen (styremedlem, aksjonærvalgt)
 • Line Aarnes (styremedlem, aksjonærvalgt)
 • Ole Stefan Nedenes (styremedlem, ansattrepresentant)
 • Leif Magne Tjelta (styremedlem, ansattrepresentant)
 • Leif Erik Vik (styremedlem, ansattrepresentant)

Styret i Bertel O. Steen Holding består med dette av følgende medlemmer:

 • Sverre Leiro (styreleder)
 • Bertel O. Steen jr (styremedlem)
 • Marius Steen (styremedlem)
 • Ada Kjeseth (styremedlem)
 • Dag Opedal (styremedlem)
 • Jacob Natvig Skolleborg (styremedlem)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Carl E. Steen, Line Aarnes og Egil Stenshagen er nye styremedlemmer i Bertel O. Steen AS.
Carl E. Steen, Line Aarnes og Egil Stenshagen er nye styremedlemmer i Bertel O. Steen AS.
Last ned bilde
Carl E. Steen.
Carl E. Steen.
Last ned bilde
Line Aarnes.
Line Aarnes.
Last ned bilde
Egil Stenshagen.
Egil Stenshagen.
Last ned bilde

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen
Bertel O. Steen
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00https://www.boskonsern.no/

Bil- og eiendomskonsernet Bertel O. Steen AS er et konsern under holdingselskapet Bertel O. Steen Holding AS. Ved utgangen av 2018 hadde konsernet en omsetning på 15,9 milliarder kroner og 2 587 ansatte. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Bertel O. Steen AS består av bilimport, forhandlervirksomhet, bilfinans, verksteddrift og eiendom. Bilimport importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fuso og Setra.

Forhandlervirksomhet består av et landsdekkende forhandlernett som distribuerer konsernets bilmerker. Salget skjer gjennom Bertel O. Steen Detalj AS med datterselskaper og frittstående forhandlere.

Eiendom består av Bertel O. Steen Eiendom AS med datterselskaper, som eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje på ca. 200 000 m2 knyttet til bil- og annen næringsvirksomhet. Bileiendommer utgjør om lag halvparten av porteføljen.

Følg saker fra Bertel O. Steen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bertel O. Steen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bertel O. Steen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom