FOX Norge

Nye sesong av gigasuksessen The Walking Dead kommer mandag

Del

Mandag 23. oktober kl. 21.55 er det duket for en av høstens store TV-begivenheter for horder av norske fans: Premieren på sesong åtte av The Walking Dead.

Serien har siden starten i 2010 vokst seg til å bli den klart største serien på kabel-TV i USA, og fjorårets sesong satte nye rekorder med nesten 18 millioner ukentlige seere i snitt.

Sesong åtte starter også med et jubileum - dette blir nemlig den 100. episoden av serien. Mye har skjedd siden vi først så Rick Grimes våkne opp fra koma og oppdage at verden slik han kjente den var fullstendig ødelagt av en zombieepidemi.

I forrige sesong så vi hvordan Rick og hans gjeng av overlevende møtte sin mest dødelige utfordring til nå - den fullstendig uberegnelige Negan og hans The Saviors.

Denne sesongen er det duket for krig, ettersom Rick har samlet nok støtte til å gå etter Negan.

Det kommer garantert til å bli et durabelig oppgjør …

The Walking Dead sesong åtte har premiere mandag 23. oktober klokka 21.55 på FOX. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å omtale eller anmelde serien. 

TV-kanalen FOX er internasjonalt hjem for The Walking Dead. Sammen med amerikanske AMC ble serien lansert på FOX-kanaler i 2010. Serienreturnerer til mer enn 200 millioner internasjonale seere i over 200 land.

The Walking Dead blir produsert av serieskaper Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, Dave Alpert og Tom Luse.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om FOX Norge

FOX Norge
FOX Norge
Karenslyst Allé 2
0214 Oslo

http://www.foxtv.no

FOX er verdens største underholdningskanal som når 255 millioner hjem i 127 land utenfor USA. I Norge er FOX tilgjengelig via Altibox, Canal Digital, NextGenTel, Get og RiksTV. Kanalen har introdusert en rekke nye og prisbelønte serier til det norske markedet, som The Walking Dead, American Horror Story, Wayward Pines og Outcast. FOX er tv-kanalen for deg som simpelthen elsker god underholdning, uansett kjønn og alder. Følg oss på Facebook

Følg saker fra FOX Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FOX Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra FOX Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom