PSA Norge

NYE OPEL MOKKA: Kul, kompakt og elektrisk

Del

Endelig er nye Opel Mokka på veien – riktignok fortsatt med kamuflasje og under heftig testing av Opel-ingeniørene.

Andre generasjon Mokka er helelektrisk, produksjonen starter på senhøsten og de første kundene får bilene sine tidlig neste år.

Når andre generasjon Mokka introduseres har den mistet X-en, slik at navnet er det samme som da den debuterte i 2012. Den gang imponerte den kompakte SUVen fra Opel med et robust utseende og stor kjøreglede.

Nye Mokka har tatt med seg sitt kompakte ytre og kombinert det med et design som er mer progressivt og moderne. Resultatet er en bil som trives like godt i byen som ute på landeveien, enten du velger Mokka som elbil eller med forbrenningsmotor.

Selv om nye Mokka fortsatt er kamuflert, er det lett å legge merke til det korte overhenget både foran og bak – helt i tråd med Opels designfilosofi.

Innvendig fortsetter Opel med sin «detox» av førermiljøet og sørger for at nye Mokka tar neste steg på veien mot et renere designuttrykk. Både fører og passasjerer kan nyte godt av et helt nytt digitalisert interiør.

- Nye Mokka vil være en perfekt bil for det norske markedet. Den viser klart hva Opel har blitt, og hva vi ønsker å være i fremtiden, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

PSA Norge er en del av Bertel O. Steen AS og er importør av merkene Peugeot, Citroën, DS og Opel til Norge.

Bertel O. Steen overtok Opel-importen 1. desember 2018.

Opel er en av de største europeiske bilprodusentene og ble startet av Adam Opel i Rüsselsheim, Tyskland i 1862. Selskapet startet bilproduksjon i 1899. Siden august 2017 har Opel vært en del av Groupe PSA.

Sammen med sitt britiske søstermerke Vauxhall, er selskapet representert i mer en 60 land over hele verden, og solgte over en million biler i 2018.

Opel er i implementeringen av sin elektrifiseringsstrategi for å møte kundenes krav til bærekraftig mobilitet. Innen 2024 skal alle Opel-modeller som selges i Europa være tilgjengelig i en elektrifisert variant. Strategien er en del av selskapets PACE!-plan med mål om at Opel skal være bærekraftig, globale og elektriske.

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom