Stellantis Norge

Nye Opel Astra: Tøffere og på strøm

Del

Når Opel viser glimt av neste generasjon Astra, er det første gang den tyske kompaktbilen leveres med en elektrifisert drivlinje. Bildene understreker at Opel mener alvor med sin rene, men tøffe nye designfilosofi.

- Neste generasjon Astra åpner et nytt kapittel i modellens 30 år lange historie. Opel Astra har vært med på å definere kompaktbilklassen, og vi tror dette er en bil som vil tiltrekke seg både nye og tidligere Opel-kunder, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Et sentralt nytt designelement er en videreutvikling av Vizor-fronten som vi kjenner fra nye Mokka-e. Den strekker seg på tvers av fronten og inkluderer en ny generasjon med ultraslanke IntelliLux LED-lys som Opel var de første til å lansere i denne klassen.

Innvendig får nye Astra neste generasjon Pure Panel, som gir bilen en horisontal heldigital flate med to brede skjermer som leverer tilpasset informasjon til føreren. I tråd med Opels tyske ergonomiske tradisjon, er det fortsatt fysiske knapper til de viktigste funksjonene du skal betjene under kjøring.

Nye Opel Astra er designet og blir bygget i Rüsselsheim, og blir fortsatt tilgjengelig både som femdørs kombi og som Sports Tourer – altså stasjonsvogn. Bilen følger opp strategien om å elektrifisere hele modellporteføljen.

Produksjonen av nye Opel Astra starter mot slutten av året på fabrikken i Rüsselsheim.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Stellantis Norge

Stellantis Norge
Stellantis Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

PSA Norge er en del av Bertel O. Steen AS og er importør av merkene Peugeot, Citroën, DS og Opel til Norge.

Bertel O. Steen overtok Opel-importen 1. desember 2018.

Opel er en av de største europeiske bilprodusentene og ble startet av Adam Opel i Rüsselsheim, Tyskland i 1862. Selskapet startet bilproduksjon i 1899. Siden august 2017 har Opel vært en del av Groupe PSA.

Sammen med sitt britiske søstermerke Vauxhall, er selskapet representert i mer en 60 land over hele verden, og solgte over en million biler i 2018.

Opel er i implementeringen av sin elektrifiseringsstrategi for å møte kundenes krav til bærekraftig mobilitet. Innen 2024 skal alle Opel-modeller som selges i Europa være tilgjengelig i en elektrifisert variant. Strategien er en del av selskapets PACE!-plan med mål om at Opel skal være bærekraftig, globale og elektriske.

Følg pressemeldinger fra Stellantis Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stellantis Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stellantis Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom