TV 2

Nye Beck-filmer med Kristofer Hivju

Del

25. desember får «Beck – Et nytt liv» premiere, dette er den første av totalt fire nye Beck-filmer som får premiere på TV 2 Play og C More. Kristofer Hivju og Peter Haber er tilbake på skjermen sammen med resten av den kjente gjengen i Beck.

Kristofer Hivju. Foto: Gabriell Liljekval
Kristofer Hivju. Foto: Gabriell Liljekval

I de nye filmene møter seerne et nytt ansikt når Valter Skarsgård (Katla, Zebrarummet) blir introdusert som Martin Becks barnebarn William. Til mamma Ingers forferdelse følger William i bestefarens fotspor og har startet på Politiakademiet, men Martin Beck er stolt.

Beck 43 har tittelen "Et nytt liv" og starter der den forrige Beck-filmen "Den fortapte sønn" endte. Seerne satt da igjen med en dramatisk avslutning på sesongen med Martin Beck på operasjonsbordet og usikkerhet om han ville overleve. Det faktum at Martin Beck er i live har tidligere blitt bekreftet, men spørsmålet nå er om han vil kunne fortsette sitt arbeid som etterforsker.

Martin Beck er tilbake til glede for hele Beck-gruppen. Martins datter Inger er ikke like glad, men må akseptere farens beslutning om å gå tilbake i jobb. Martin vil leve mer og ikke mindre. Steinar og Alex finner veien tilbake til sitt gode samarbeid så snart Steinar er tilbake i Stockholm. Joseph er imidlertid ikke så fornøyd. Oskar prøver Tinder, men trenger Jennys hjelp til å få fart på datingen.

 Alle de nye filmene blir også vist på TV 2 i løpet av 2022.

BECK – Et nytt liv er basert på karakteren og krimpakken til Martin Beck av forfatterparet Maj Sjöwall og Per Wahlöö. Pontus Klänge (Spring, Arne Dahl) Peter Arrhenius har skrevet manuset. Filmen er produsert av FrancySuntingerpå Filmlance, som er en del av BanijayBeck er en co-produksjon mellom C More, TV4, Nordisk Film og den tyske TV-kanalen ZDF. 

Nøkkelord

Kontakter

Trine SolbergPR- og medierådgiver

Pressekontakt for God kveld Norge, Humoraksjonen, 5 i uka, Tid for hjem, Tid for hage, og internasjonale serier.

Tel:990 28 489trine.solberg@tv2.no

Bilder

Kristofer Hivju. Foto: Gabriell Liljekval
Kristofer Hivju. Foto: Gabriell Liljekval
Last ned bilde
Beck-gjengen. Foto: Gabriell Liljekval
Beck-gjengen. Foto: Gabriell Liljekval
Last ned bilde
Peter Haber og Valter Skarsgård. Foto: Johan Paulin
Peter Haber og Valter Skarsgård. Foto: Johan Paulin
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom