Thon Eiendom

Nyåpning av AMFI Steinkjer

Del

15. november åpner nye AMFI Steinkjer. Kjøpesenteret har bygd om, pusset opp og utvidet lokalene.

AMFI Steinkjer får et enda bredere shopping- og opplevelsestilbud.
AMFI Steinkjer får et enda bredere shopping- og opplevelsestilbud.

–  Med den nye utbyggingen har vi rigget det nye senteret for fremtiden og blitt enda mer attraktive for våre kunder. Vi får nå en butikkmiks som ingen andre byer på størrelse med Steinkjer er i nærheten av å ha. Et viktig fokusområde har vært å få flere spisesteder. Besøkende kan nå få blant annet god kaffe, kaker, salater, smørbrød, biff og hamburger. På nyåret tilbyr vi også sushi. I tillegg er vi glade for å øke varetilbudet med sportsutstyr, interiør, klær, elektronikk og leker, sier senterleder Bendik Holstad.

Den nye delen er på totalt 5000 kvadratmeter. Butikkene og serveringsstedene som åpner her er: elektronikkjeden Power, kaffebaren Espresso House, restauranten Grobian, Kid, Sport Outlet, KappAhl og lekebutikken Kozmos.

I 2019 kommer også sushirestauranten Sabrura og frisørsalongen Klipperiet.

– AMFI Steinkjer er et stort regionssenter som har et sekundærmarked som inkluderer de sørlige deler av Nordland fylke, mesteparten av gamle Nord-Trøndelag fylke og de nordlige deler av gamle Sør-Trøndelag fylke på Fosenhalvøya, sier Holstad.

900 arbeidsplasser
AMFI Steinkjer er Trøndelags største kjøpesenter målt i areal og antall butikker. På senteret jobber det ca. 800 personer, og den nye delen fører til ca. 100 nye arbeidsplasser.

Dekoren i den nye delen henter inspirasjon fra lokalområdet. Her er bilder av både helleristninger og den berømte hagestolen på Oftenåsen.

– Vi ønsker å være et sted hvor lokalbefolkningen kan møtes over en kaffekopp og hvor de kan finne et stort utvalg av ting de trenger til hjem, hobby og fritid. Amfi Steinkjer har en urban butikkmiks som gir besøkende en storbyopplevelse. Vi arrangerer en stor åpningsfest på senteret 15. november og ønsker alle hjertelig velkommen til oss, sier Bendik Holstad.

Julehusåpning og åpningsfest
AMFI Steinkjer har planlagt mange aktiviteter under nyåpningen 15. november. Denne dagen blir det blant annet julehusåpning, underholdning for barn og voksne, samt gode timestilbud i butikkene. Det blir også servering av kake fra en tre meter lang marsipankake. Senteret holder åpent fra kl. 10-22 i forbindelse med festen. Les mer om festen her.

Les mer om AMFI Steinkjer her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

AMFI Steinkjer får et enda bredere shopping- og opplevelsestilbud.
AMFI Steinkjer får et enda bredere shopping- og opplevelsestilbud.
Last ned bilde
En skisse av hvordan den nye delen ser ut.
En skisse av hvordan den nye delen ser ut.
Last ned bilde

Om Thon Eiendom

Thon Eiendom
Thon Eiendom
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00http://www.thoneiendom.no

Thon Eiendom er eiendomsdivisjonen i Olav Thon Gruppen, som eies av Olav Thon Stiftelsen. Divisjonen består av bolig, kjøpesenter og næringseiendom. Olav Thon Gruppen eier ca. 500 eiendommer i Norge og utlandet, og eier/forvalter ca. 90 kjøpesentre i Norge og Sverige.

Følg saker fra Thon Eiendom

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Eiendom på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Eiendom

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom