EIE eiendomsmegling

Ny tjeneste gir boligkjøpere den billigste strømavtalen

Del

Det norske startup-selskapet Overo, som tilbyr digitale løsninger for eiendomsbransjen, får inn EIE eiendomsmegling på eiersiden. EIE eiendomsmegling ruller samtidig ut Overos nye digitale overtagelsesprotokoll. Tjenesten har innebygget strømpriskalkulator, som gjør det mulig for boligkjøpere å velge den billigste strømavtalen.

– EIE eiendomsmegling er opptatt av å utfordre bransjen og vi elsker nye og forbrukervennlige løsninger. Vi er stolte av å være den første kjeden som synligjør prisen fra de ulike strømleverandørene. Nå kan boligkjøperne velge den billigste strømleverandøren på overtakelsen. Det er mye å spare på å velge riktig strømselskap med en gang, sier administrerende direktør i EIE eiendomsmegling, Hedda Ulvness. 

Når en boligkjøper overtar sin nye bolig i dag, blir kjøper presentert en lang liste med mulige strømleverandører, hvor de største, og ikke nødvendigvis de billigste, får topplassering. Det har medført at ny boligeier risikerer å velge dyreste strøm på markedet på overtakelsen

–. Da vi ble klar over dette ønsket vi en løsning hvor kunden kan velge billigste strømleverandør. Vår tjeneste er eneste som viser pris og sikrer et riktig valg for forbrukerne - for strøm er strøm, sier Ulvness.

EIE eiendomsmegling har et stort fokus på forbrukervennlige digitale tjenester og mener at eiendomsbransjen trenger flere digitale verktøy.


– Det at vi har gått inn på eiersiden hos Overo gir oss anledning til å tilby enda bedre kundeopplevelser. Overo digitaliserer og effektiviserer eiendomskjøp for megler, selger og kjøper – og har ambisjoner langt utenfor norske landegrenser. Det synes vi er spennende og stolte av å være en del av, sier Ulvness.


Om Overo
Overo har utviklet en digital plattform for meglerkjeder. Plattformen omfatter flere digitale tjenester som effektiviserer eiendomsoverdragelser for megler, selger og kjøper. I dag består plattformen av et digitalt oppgjørsskjema som ivaretar norske lover og regler, blant annet hvitvaskingsregelverket, en markedsplass som blant annet flyttehjelp, nedvask, mellomlager etc., samt en overtakelsesprotokoll, som sikrer at kjøper får alt som avtalt og at eventuelle mangler blir håndtert riktig.

Kontakter

Hedda K. UlvnessAdministrerende direktørEIE eiendomsmegling

Hedda er administrerende direktør i EIE eiendomsmegling. Hun sitter også i styret i Eiendom Norge.

Tel:90044739Tel:90044739hku@eie.no

Om EIE eiendomsmegling

EIE eiendomsmegling
Karenslyst Allé
0279 Oslo

https://eie.no/

I 2005 bestemte to unge meglere seg for å starte sin egen meglerforretning. Magne Blindheim og Kai Wongraven ville bruke sine erfaringer, ideer og engasjement til å skape en bedre opplevelse for kundene. En opplevelse som i større grad speilet kundenes behov for gode råd og trygghet ved både salg og kjøp av bolig. I dag har EIE over 50 kontorer og vi gjennomfører ca. 9000 omsetninger hvert år. I følge Norsk Kundebarometer har vi bransjens mest fornøyde kunder*. For oss er det den største tillitserklæringen vi kan få. EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede. Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere. I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg. Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Følg pressemeldinger fra EIE eiendomsmegling

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EIE eiendomsmegling på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.