Grappa Musikkforlag AS

Ny singel fra Marte Eberson - fullspekket av kule vibber og en stor dose attitude!

Del
"Come Around" er et forførende og groovy statement.
Cover. Foto: Oslo Productions
Cover. Foto: Oslo Productions

LYTT HER

Alle snur på hodet i det Marte Eberson entrer rommet med "Come Around". Eberson slipper sin nye singel i dag, der hun tar et oppgør med det perfekte. Låta er en laid-back, groovy låt som flørter med smooth west-coast pop. Med et drivende bassriff og en deilig sensuell vokal - gir singelen lytteren varme, kule og sexy vibber. Et utmerket soundtrack til dansing de sene sommerkveldene eller cruisende nedover den åpne landeveien og inn i natten. 

Marte Eberson dedikerer låta til de som føler de har feilet en del i livet, og mangler mestringsfølelse. De som kjenner på jantelovens sterke begrensninger. Kanskje de får høre av andre at tar for mye plass, prater før høyt, ler for høyt,er for selvsikre, er for nevrotiske eller rett og slett "for mye". Marte sier: 

– Man blir lei av å høre alt som er galt, og tilslutt tenker man bare "Fuck you- jeg er ikke så bra som deg, jeg. Og det er jeg glad for, jeg er hvertfall ekte!"

Eberson er aktiv og en erfaren musiker i mange ulike prosjekter, og har mottatt overveldene mengde positiv respons for sine nye solo-utgivelser. Hennes forrige singel "White Birds" gikk rett inn i New Music Friday, Made In Norway, Alt., Indie og Equal-lista til Spotify, og hun ble omtalt i både inn- og utland for sin drømmende, mystiske retro-pop sound.

"Come Around" er definitivt også mystisk, men allikevel på en annen måte. Marte fortsetter å overraske musikalsk, og servere catchy pop i mange drakter. Låta oser av kul og chill, men teksten tar for seg å føle på det motsatte, men velge å gi slipp. Marte forteller: 

– I møte med personer kan jeg kjenne at jeg er så uperfekt i forhold til dem, og jeg innser at jeg bare ikke er så kul og søt som den personen. "Boy, I'm not as cool as you". Jeg er liksom ikke så skinnhellig som den andre og har litt mye problemer med meg selv. Jeg erkjenner at jeg ikke er perfekt, jeg har gjort opp for mine feil og prøver så godt jeg kan å holde hodet over vannet, og det holder for meg.

Låta ble skrevet sammen med Lasse Midtsian Nymann (produsent/låtskriver for Resa Saffa Park og Elsie Bay). Eberson og Nymann lagde en demo sammen, som Eberson ferdigproduserte før hun gikk med bandet i studioet til Roar Nilsen og Jonas Kroon. Singelen er mikset av Jonas Kroon. Bandet består av Marius Simonsen på trommer, Endre Hareide Hallre på bass og Stian Larsen på gitar. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover. Foto: Oslo Productions
Cover. Foto: Oslo Productions
Last ned bilde
Foto: Oslo Productions
Foto: Oslo Productions
Last ned bilde
Foto: Oslo Productions
Foto: Oslo Productions
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom