Grappa Musikkforlag AS

Ny singel fra Johanna Demker sitt kommende album - Ute nå!

Del

En deilig start på høsten, med mørk og mystisk americana fra Johanna Demker

Lytt til den her


Andre singelen fra det kommende albumet til Johanna Demker høres ut som tatt rett ut av en høstkrim fra HBO. 
Mystisk, mørk og stemningsfull, krydret med Molværs signatur og et komp som like kunne tilhørt Plant & Krauss.

Det handler om å satse - alt eller ingenting.

Den svenske komponisten, låtskriveren og artisten Johanna Demker har i denne singelen sammen med prisbelønnede jazztrompetisten Nils Petter Molvær skapt høstmagi. Låten åpner med Erland Dahlens musikalske, perkusive tromming og Nils Petter Molvær sin karakteristiske trompet i en luftig, naken og myk start. Tommy Kristiansens gitar viderefører låta inn i et spennende, mørkt og suggererende univers som videreutvikler seg gjennom hele komposisjonen.

– "All or Nothing, handler om å ta sjanser. Det handler om å prøve og feile. Allikevel ikke la seg stoppe, og fortsette å prøve selv om en har gått skikkelig på trynet. Fortsette å reise seg opp og se fremover, et skritt av gangen. Den handler rett og slett om å leve." forteller Demker. 

Tekst og musikk er skrevet av Johanna, og er innspilt og produsert av Bjarne Stensli og Sven Persson i Sound Production studio i Oslo, høsten 2021.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no
Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap.

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom