Grappa Musikkforlag AS

Ny singel fra Herrene I Haven ute i dag!

Del

Visepop-gruppa er aktuelle med låten "Gata".

Herrene I Haven. Foto: Frank Suhr
Herrene I Haven. Foto: Frank Suhr

LYTT HER

Herrene slapp singelen «Gata» i dag. Sangen er en påminnelse om å bry seg og finne mot til å gjøre en forskjell for den som trenger det. Du møter ham hver dag utenfor hagen din. Han er på vei til skolen altfor tidlig om morgenen. Og han går inn i huset sitt altfor seint om kvelden. Du vet at det er noe som ikke stemmer. Men du sier ingenting.

«Vi har laget en rosa melodi til en blå tekst.», sier pianist i gruppa, Rune Jensen, om deres nye singel.

«Gata»  er første sang i en større utgivelse. Flere kommer; "Herrene i haven" har huset fullt av sanger. «Gata» er spilt inn i Studio Frodeløkka. Terje Johannesen er tekniker og produsent, sammen med bandet. Gjest på saksofon er Lars Bremnes, og cover er laget av Audun Lunde.

Teksten er skrevet av Stein Erik Lunde og Musikk er av Rune Jensen og Terje Johannesen. 

Herrene er: Reidar Vinje Stensvold på vokal, Olaf Kamfjord på bass/kor, Rune Jensen på piano/kor, Jon Kirkebø Rosslund på trommer og Terje Johannesen på gitar/ trompet/kor. I tillegg har de fått med seg Lars Bremnes som gjestemusiker, på saksofon.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Herrene I Haven. Foto: Frank Suhr
Herrene I Haven. Foto: Frank Suhr
Last ned bilde
Cover av Audun Lunde
Cover av Audun Lunde
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom